Real Madrid se oglasio o velikom skandalu - Sve je krenulo od omladinca i došlo je do haosa

Vodi se istraga

Real Madrid se oglasio o velikom skandalu - Sve je krenulo od omladinca i došlo je do haosa

Midhat Šljivak

Real Madrid oglasio se večeras i potvrdio je da je nekoliko mladih igrača ovog tima privedeno u policijsku stanicu zbog neovlaštenog dijeljenja snimka odnosa s maloljetnicom. Radi se o jednom igraču mladog tima i trojici fudbalera C ekipe.

Real Madrid je potvrdio kako su ukupno četvorica fudbalera ovog kluba privedeni u policijsku stanicu zbog neovlaštenog dijeljenja snimka iz kreveta s maloljetnicom.

Majka maloljetnice prijavila je slučaj policiji 6. septembra. Igrači Reala danas su privedeni kako bi dali izjave. Nakon svega se oglasio i velikan iz Madrida.

"Klub želi saopštiti da su jedan igrač mladog tima i trojica igrača rezervnog tima ispitani u policiji zbog dijeljenja privatnog snimka putem WhatsApp aplikacije. Klub će reagovati i donijeti određene korake kada bude više informacija o slučaju", saopšteno je iz madridskog kluba.

Prema informacijama španskih medija na snimku je igrač mladog tima Reala u odnosu s maloljetnom djevojkom.

Oglasi

Odnos je bio dobrovoljan, ali se igrače tereti za nelegalno dijeljenje snimka i oni bi se po toj optužbi mogli naći na optuženičkoj klupi.

Izvori bliski igračima koji su završili na ispitivanju tvrde da je djevojka pristala i na snimanje, no mladi fudbaleri su sami sebi napravili problem dijeljenjem snimka, jer to nikako nisu smjeli učiniti bez njenog pristanka.

Kada je fudbaler podijelio snimak s ostatkom ekipe, uslijedilo je masovno dijeljenje sa svih strana i ubrzo je sve došlo i do djevojke i njenih roditelja, koji su se potom odlučili na podnošenje prijave.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za sada tužilac nije pokrenuo postupak u ovom slučaju, ali očekuje se da će to učiniti u narednim danima, ako bude postojalo dovoljno dokaza.

Imena fudbalera koji su izazvali skandal još uvijek nisu poznata.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi