Varnice u svlačionici Real Madrida zbog pojedinih igrača u početnom sastavu

Zidane ih ušutkao

Varnice u svlačionici Real Madrida zbog pojedinih igrača u početnom sastavu

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida u nedjelju su doživjeli neočekivan poraz na Mestalli od Valencije sa 4:1.

Kraljevski klub je odlično otvorio utakmicu i poveo sa 1:0, ali onda su doživjeli nevjerovatan pad u igri što su Šišmiši iskoristili. Valencia je uspjela da dođe do preokreta i slavi sa 4:1 što prije početka utakmice sigurno niko nije mogao očekivati.

Nakon utakmice atmosfera u ekipi Real Madrida nije bila baš najbolja, a madridski AS je objavio da je i u svlačionici bilo nekih varnica.

Navodno, pojedini igrači Reala bili su nezadovoljni odlukama koje je donio Zinedine Zidane, a posebno se to odnosilo na početni sastav. Pojedini igrači su pokazali nezadovoljstvo jer je Zidane napravio nepotrebne promjene u sastavu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Najveće iznenađenje bilo je što su Toni Kroos i Ferland Mendy ostali na klupi, a šansu su dobili Marcelo i Isco koji već neko vrijeme nisu ni blizu prave forme. Zidaneu se taj eksperiment obio o glavu jer je ekipe doživjela pravu blamažu.

AS piše da su pojedini igrači žestoko negodovali zbog takve odluke, ali da je Zidane to ignorisao i nakon utakmice uopšte nije dao igračima da oni komentarišu odluke oko sastava koje on donosi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Bivsi , uskoro. Ta generacija je uzela sve sto se moglo. Treba nova, svjeza krv u timu.Modric, Ramos, Marcello, rasprodati i u nova ulaganja.Hazard promasaj, Jovic, dok ne dodju Haaland i Mbappe, necete biti u vrhu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi