Real u januaru kreće po Koulibalyja: Kraljevski klub će ponuditi novac i Luku Modrića
Modrić bi u januaru mogao put Italije

Igrač Napolija je već dugo na meti tima iz Madrida

Real u januaru kreće po Koulibalyja: Kraljevski klub će ponuditi novac i Luku Modrića

S. Pašalić

Real Madrid u januaru želi da se dodatno pojača za nastavak sezone, a nekoliko igrača je već na meti Zinedinea Zidanea.

Jedan od igrača koji je već neko vrijeme na meti Kraljevskog kluba je Kalidou Koulibaly iz Napolija. Senegalac je jako bitan igrač Napolitanaca i ove sezone je upisao 19 nastupa.

Španski El Desmarque piše da će Real ponuditi Napoliju 50 miliona eura, plus Luku Modrića za 28-godišnjeg štopera.

Italijanski klub procjenjuje Koulibalyja na 120 miliona eura, ali je navodno spreman pregovarati ukoliko bi hrvatski veznjak otišao u pravcu Napolija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tim iz Madrida nije jedini koji želi dovesti igrača Napolija, pa je tako i Barcelona pokazala interes, a prije par dana je isti medij pisao da Jose Mourinho također želi da ga dovede u Tottenham.

Vlasnik Napolija, Aurelio De Laurentis je ranije otkrio kako je odbio ponudu od 105 miliona eura za Koulibalyja, ali i da će doći vrijeme kada će ga morati prodati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pljuc
Ma ja još milijardu skrhajte i biće ok !
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti