Real želi još jednog "galaktikosa": Kraljevi na Ostrvo šalju novac i Balea

Nakon angažovanja Edena Hazarda

Real želi još jednog "galaktikosa": Kraljevi na Ostrvo šalju novac i Balea

A. Čaušević

Real Madrid je ove sedmice počeo s ispunjavanjem zacrtanog

Na Santiago Bernabeu su stigli Luka Jović i Eden Hazard, a u narednim sedmicama sjajnim ofanzivcima bi se trebali priključiti novi fudbaleri.

Najveća želja Florentina Pereza je Paul Pogba, ali Manchester United i Mino Raiola su tvrd orah kada je u pitanju prgovaranje.

Prema pisanju Daily Maila Kraljevi će Crvenim đavolima za Pogbin igrački karton ponuditi Garetha Balea i novac.

Los Blancosi Velšanina procjenjuju na 100 miliona eura, dok Uniteda za francuskog veznjaka želi 150 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Pogbu je ozbiljno zainteresovan i Juventus čiji je Pogba već ranije bio član i prema nekim izvještajima nema ništa protiv povratka u Torino.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi