18

Komentari (18)

Mirsad1705
Ovi novinari trebaju pod hitno kod očnog, ali i kod psihijatra. Pogledajte samo statistiku - kad je zadnji put neki sudija svirao penal PROTIV Reala? U utakmici protiv madridskog Atletika, sudija (čini mi se baš ovaj Hernandez, ali nisam siguran) svira kod kuće ne jedan već DVA penala PROTIV Barselone! Da ne pominjemo da je Ramos, JEDINO I ISKLJUČIVO zahvaljujući PENALIMA (to jest sudijama koje ih dijele šakom i kapom), postao najbolji strelac Reala???? Uzmite bodove Realu koje je osvojio zahvaljujući dosuđenim penalima - vidjećete na koje će se mjestlo plasirati?????????? Mene bi bilo sramota da pričam o fudbalu i da kažem da navijam za Real, ili bilo koji drugi klub kojem sudije umjesto vještine na terenu donose titule!!!!!
ArminA
BillyPiton
Mirso ne jedi ****a.
Nele.
Uzmite uefaloni lige prvaa koje je uzela jer su do finala prolazili uz pomoc sudija i imat ce jednu. Ko se sve nije zalio na guranje Barselone i odkud im nadimak uefalona? Nije dzaba.
ja_doso_nako
Gledajuci po njegovom ucinku on je beton od igraca. od osvojenih trofeja, do postignutih golova. Niko ne moze osporiti njegov uspijeh, statistika jednostavno ne laze. A uz statistiku koju ima, ima pravo da bude malo arogantan, na kraju krajeva svi imaju tu dozu arogancije ko god je jedan od najboljih Messi, Ronaldo pa pogledajte i u kosarci npr. Kobe, Jordan itd....
Vuk13
Salah ga onda hvata za ruku ko kuja i oborio je on Ramosa,uz Vidica najdraži stoper ikad...samo Nemanji je falilo bezobrazluka
miki30
Pa sudije i trebaju da budu takve. Štaš ti ili bilo koji drugi njemu pričati. Kad vidim da se skupe oko sudije i počnu nešto dobacivati. Jarane odma crveni pa pričaj dalje ako smiješ. I treba biti arogantan, ko si ti?? Ko svaki drugi igrač, čuj ti ćeš njeg s****ti. Da je pametan da nakog prvog faula rokne ti crveni pa da vidimo ko ima veću moć.
Bohemia
Pises gluposti. Kapiten ekipe i sluzi za to da moze komunicirati u ime ekipe sa sudijom i bas zbog tog razloga koji si naveo, da se svi ne sjate na sudiju. Da se ne pravi ciganluk.
miki30
E pa de mi onda ti reci kako to da se onda svi oko sudije okupe kad ovaj nešto svira što tambože nekom neštima. Ma samo crvene pa se ti puši
Bohemia
Prijatelju, slazem se s tobom za ostale kada se sjate oko sudije. Ovdje pricamo o Ramosu koji je kapiten. I gledaj Engleze, tamo toga nema ?
Maestro
Penal za VAReal
ryan.giggs
Crkni keru seviljski.
RZ88
Najodvratniji igrac u historiji fudbala. Kad se samo sjetim namjerne povrede Salaha.
Vuk13
Ti si institucija i sta te briga...nemogu nas sudije pokrasti koliko vi dajete golova
Maestro
On je daleko od institucije čista gnjida je on
Vuk13
Grijesis drug,mozes ga volit ili ne ali je covijek zvijer...ja messia nevolim vidjet ali je najjači igrac
Maestro
Za mene su institucije Reala Casillas,Hiero,Raul,Carlos itd a ovaj arogantni ni blizu
Vuk13
I oni su takodjer ikone uz Ramosa naravno...on je bezobrazan i ne krije to,odmah mi se svidja jer nije hinja:)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.