Remi Sampdorije i Fiorentine
Foto: EPA

Podjela bodova u Genovi

Remi Sampdorije i Fiorentine

Sampdoria i Fiorentina podijelili su bodove u susretu 31. kola italijanske Serie A. 

Bio je ovo duel dvije momčadi iz sredine na tabele, a konačan rezultat susreta odigranog na stadionu 'Luigi Ferraris' na kraju je glasio 2:2. 

Prvi su do vodstva došli domaći. U petoj minuti Sampdoriji je vodstvo donio Tatarusanua i s rezultatom 1:0 se ujedno i otišlo na odmor.

Novi pogodak na utakmici je viđen u 60. minuti, a ovoga puta razloga za slavlje su imali navijači Fiorentine. Stvari na početak je vratio Rodriguez kojem je prethodno za gol asistirao Valero. 

Nedugo nakon toga Alvarez vraća Sampdoriji vodstvo, a kada se činilo da će tri boda ostati u Đenovi, Babacar je minutu prije kraja pogodio za konačnih 2:2. 

Serie A, 31. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sampdoria - Fiorentina 2:2

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi