Popularni glumac objavom napravio pakao Domagoju Vidi u Hrvatskoj: "Koji kreten..."

Rene Bitorajac se oglasio nakon neuspjeha Dinama

Popularni glumac objavom napravio pakao Domagoju Vidi u Hrvatskoj: "Koji kreten..."

Endin Čaušević

Dinamo iz Zagreba oprostio se sinoć od Lige prvaka nakon nevjerovatne utakmice u Atini protiv AEK-a koja je završena 2:2. AEK je prošao dalje, a junak ovog tima bio je Domagoj Vida koji je zabio odlučujući gol u 100. minuti i postao neprijatelj broj jedan u svojoj domovini, a to je dokazala najbolje i objava popularnog glumca Renea Bitorajca.

Dinamo je sinoć vodio u Atini sa 2:0 i imao prolaz u play-off Lige prvaka, ali se sve srušilo kao kula od karata za prvaka Hrvatske u sudijskoj nadoknadi.

Prvo je Araujo u 92. minuti zabio gol za 1:2 koji je osigurao AEK-u barem produžetke, no totalni haos uslijedio je osam minuta kasnije. Sudija je svirao penal za AEK jer je jedan igrač Dinama igrao rukom što je i odlučilo meč.

Livaković je uspio da odbrani udarac Garcije s bijele tačke, ali lopta se odbila do Domagoja Vide koji postiže pogodak za 2:2 i šalje AEK-u play-off ovog takmičenja jer je grčki klub zbog pobjede od 2:1 u prvom meču prošao dalje.

Vida se našao na žestokom udaru javnosti u Hrvatskoj jer je proslavio pogodak protiv kluba u kojem je nedaka nastupao.

Oglasi

Ovaj 34-godišnjak je skoro dvije godine igrao za Dinamo iz Zagreba prije nego što je početkom 2013. godine otišao u kijevski Dynamo za pet miliona eura. Navijači Dinama ne mogu da mu oproste sinoćnji gol i slavlje i preko noći je Vida od junaka reprezentacije postao neprijatelj broj jedan u svojoj domovini.

To je pokazala i objava popularnog glumca Renea Bitorajca koji je poznat kao veliki navijač Dinama. Bitorajac je osuo paljbu prvo po Igoru Bišćanu, a onda se okrenuo Vidi i činjenici da je proslavio gol protiv bivšeg kluba.

"Pišu portali o neviđenoj drami u Ateni. Ja bi pisao o neviđenoj debilani. Sudac diže sudačku nadoknadu od 5 minuta i umjesto da ju rascjepkaš s dva prekida sa zamjenama koje si već ionako trebao napravit jer je protivnik osvježio pola svoje ekipe ti ništa. Primaš gol, ali ni tada ne mijenjaš, a ima još 3 minute za igrat. Wtf?", piše Bitorajac i nastavlja.

"Duboko sam uvjeren da bi i Čačić napravio zamjenu, ma barem kao alibi ako krene loše zadnjih par minuta. Nisam se nikad igrao izbornika, ali ovo je izdaja. Ovo je bilo više od utakmice nama kaj iskreno navijamo za Dinamo, a dečki su već utakmicu dobili. Ne kužim ni da igramo bez špice. Pa mora neko bit iza lažne devetke, koja momčad nema špicu!?".

Oglasi

"I još veće pitanje, koji kreten se veseli kad zabije svom bivšem klubu, to još nisam vidio?! Da sjedim tu di sjedim na slici, došlo bi do tektonskih promjena. Jbg, ne sjedim pa se i dalje mogu samo nervirat kao i svaki drugi navijač. To mi nemre niko zabranit. Pogotovo ovak vruće glave! A rado ću pročitat i vašu analizu".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CwJIYF0MhOM/[/instagram]

Inače, Vida je ponikao u Osijeku iz kojeg je otišao 2010. godine u Bayer Leverkusen, ali se godinu dana kasnije vratio u Hrvatsku gdje je potpisao za Dinamo. Igrao je još u Dynamu iz Kijeva i Bešiktašu, a u AEK je stigao prije godinu dana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dinamo put u Evropi nastavlja u play-offu Evropske lige gdje ga čeka dvomeč protiv Sparte iz Praga. Prvi meč je na rasporedu u četvrtak na Maksimiru, dok se revanš igra u Pragu sedam dana kasnije.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi