Promijenjena satnica meča Crna Gora - BiH, iz Saveza objasnili i zašto

Meč Lige nacija koji će se igrati u Podgorici

Promijenjena satnica meča Crna Gora - BiH, iz Saveza objasnili i zašto

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u junu počinje svoj put u novom izdanju Lige nacija.

Kao što je već poznato Zmajevi će ovaj put igrati u Ligi B, a u našoj grupi nalaze se Finska, Rumunija i Crna Gora.

Prvi meč naša selekcija igra 4. juna u Helsinkiju protiv Finske, dok tri dana kasnije u Zenici dočekujemo reprezentaciju Rumunije.

Već 11. juna bh. reprezentacija će igrati protiv Crne Gore i to u Podgorici. Bilo je dogovoreno da se ova utakmica igra od 15 sati, ali je došlo do promjene.

Iz NSBiH potvrdili su danas da je promijenjena satnica utakmica Crna Gora - BiH, te da će se ovaj meč odigrati od 20:45 sati, a ne od 15 sati kako je prvobitno planirano.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Iako je prvobitno meč zakazan za 15:00 sati, zbog očekivanih visokih temperatura u junu u prijestonici Crne Gore, na zahtjev domaćina za promjenom termina i uz saglasnost NS BiH, iz UEFA-e je odobreno da se utakmica odigra u večernjem terminu u 20:45 sati", navodi se u saopštenju.

Zmajevi će nakon toga 14. juna ponovo igrati na Bilinom polju kada u goste dolazi Finska, dok se preostali revanši protiv Crne Gore i Rumunije igraju u septembru.

Top Komentari

user1646074464
Koga libo racku za repku BiH,a kamoli kad će zaigrat Dok je ovih levata,uzgred...
0 1
Bulle
Zašto čitaš i komentarišeš ako te libo racku...ovo je vijest za one što ih zanima kad je utakmica.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi