Jedni odradili fitness, drugi trenirali u Trening centru u Butmiru

Nakon katastrofe u Zenici

Jedni odradili fitness, drugi trenirali u Trening centru u Butmiru

E. Škorić

Bh. reprezentativci spremaju se za posljednji meč u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Nakon poraza od Finske, jasno je da nemamo više nikakve šanse da se plasiramo u baraž, pa će u utorak meč s Ukrajinom biti puka formalnost i prilika da selektor Ivaylo Petev šansu pruži igračima koji su manje igrali.

U nedjelju ujutro, dan nakon poraza od Finske, A reprezentativci koji su jučer igrali odradili su fitness u teretani, dok je "normalan" trening bio predviđen za ostale.

Sutra je zakazana press konferencija u 12:30 sati u hotelu Austria&Bosnia na Ilidži, a trening u 19:00 u Butmiru i biće otvoren za predstavnike medija prvih 15 minuta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Utakmica s Ukrajinom na programu je u utorak od 20:45 sati. U toj utakmici Ukrajincima je neophodna pobjeda za baraž.

Top Komentari

TL14
Dzaba vi trenirate
4 0
aJdotuzla
Ne bi vas u hotel pustio.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi