Utakmicu BiH - Ukrajina sudi Lahoz

Španac na centru

Utakmicu BiH - Ukrajina sudi Lahoz

E. Škorić

Utakmicu Bosne i Hercegovine i Ukrajine u utorak navečer sudit će Antonio Miguel Mateo Lahoz.

Nažalost, utakmica u Zenici bez rezultatskog značaja za BiH, dok će Ukrajinci morati da pobijede ako žele u baraž, s tim da se nadaju da će Finci izgubiti od Francuske.

Španski sudijski tim bit će u Zenici u utorak, predvođen Lahozom, slavnim sudijom koji ima bogato iskustvo.

Sudi najveće utakmice u španskoj La Ligi, ali i u Ligi prvaka te Evropskoj ligi. Sudio je ove sezone mečeve Bešiktaš - Borussia Dortmund, te Manchester City - Club Brugge u Ligi prvaka, odnosno Dinamo - Legia i Malmo - Ludogorec u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Zanimljivo je da je Lahoz najviše utakmica sudio Atletico Madridu, čak 49, dok je Barceloni sudio 44 puta, a Real Madridu 43 puta.

Reprezentaciji Bosne i Hercegovine do sada nije imao priliku da sudi. Inače, poznat je kao neko ko ima autoritet i koji se ne libi davati žute kartone, ali sada nam to uglavnom ništa ne znači.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Ma koga više interesuje ko šta sudi, nego treba to sve bojkotovati jer poslije jučerešnjeg zalaganja nisu zaslužili nikakvu podršku. Nek igraju pred praznim tribinama i nek se šetkaju po terenu koliko hoće.
3 0
user1605368976
Sutra će biti još veća katastrofa
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi