Reprezentacija BiH trenirala u Trening centru, sutra očekuju dobru igru i pobjedu
Zmajevi opušteni pred sutrašnji duel protiv Rumunije

Službeni trening umjesto na Bilinom polju odradili u kampu

Reprezentacija BiH trenirala u Trening centru, sutra očekuju dobru igru i pobjedu

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je još jedan trening pred sutrašnji duel 2. kola Lige nacija protiv selekcije Rumunije.

Iako je prvobitno trebalo da izabranici Ivayla Peteva trening odrade na stadionu Bilino polje, danas je odlučeno da to bude ipak u Trening centru u Zenici.

Nakon remija 1:1 protiv Finske u gostima, gdje je rezultat na kraju bio zadovoljavajući za našu selekciju pored igre koju su pokazali izabranici Ivayla Peteva.
Svi očekuju da Džeko, Krunić, Pjanić, Prcić i ostali konačno budu na visokom nivou, te da pokažu svoje kvalitete koje neosporno posjeduju, a što je danas kazao i selektor reprezentacije Rumunije Edward Iordanescu, koji očekuje sutra otvoren meč

Sutra im je svakako još jedna prilika, ovaj put pred domaćim navijačima da prikažu dobru igru, te da upišu pobjedu, koju sigurno svi željno priželjkuju.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Naša selekcija protiv Rumunije jedini trijumf u četiri odigrana međusobna susreta je upisala prije 10 godina, 26. marta 2011. godine kada smo u Zenici nakon preokreta slavili rezultatom 2:1, a golove za našu selekciju postigli su Vedad Ibišević i Edin Džeko, koji bi i sutra trebao predvoditi napad naše selekcije.

Top Komentari

Uranija
Kad nam je naviše bila potrebna profesionalnost i mir naša reprezentacija je visila po Ilidži. Sad kao trening centar.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi