Piksi odabrao Orlove za oktobar

Spisak reprezentacije Srbije

Piksi odabrao Orlove za oktobar

Midhat Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak igrača za otkobarske kvalifikacione utakmice protiv Mađarske i Crne Gore. Stojković nije previše eksperimentisao i tu su poznata imena.

Dragan Stojković objavio je danas spisak igrača za naredne izazove reprezentacije Srbije. Nije čuveni Piksi previše mijenjao ekipu i odabrao je provjerena imena.

Nacionalnom timu je priključen defanzivac Partizana Mihajlo Ilić, te Mihailo Ristić iz Celte.

Na širem spisku reprezentacije Srbije se nalaze sljedeći fudbaleri:

Oglasi

Skraćeni spisak Stojković će objaviti 6. oktobra i ti momci će imati velike izazove pred sobom u oktobru.

Srbija će 14. oktobra gostovati u Budimpešti kod selekcije Mađarske, a tri dana kasnije u Beograd stiže selekcija Crne Gore.

Orlovi su trenutno drugi u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Evropsko prvenstvo. U dosadašnjem dijelu kvalifikacija su skupili 10 bodova, koliko ima Mađarska, ali i utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Crna Gora je veoma blizu s osam bodova i definitivno će oktobarski mečevi biti od krucijalnog značaja za Srbiju.

Top Komentari

koraj
Zasto nema spiska reprezentacije Zambije n aovom portalu??? Vjerovatno zato jer je to nebitna vijest... I ovo je!!!! Koga briga za spomenutom reprezentacijom i njihovim selektorom? Osim ako se clanci ne pisu po nalogu predsjednika vice....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi