Velšani, vi to nas zezate? Nova timska fotografija je stigla!

"Najnormalnija" slika u posljednjih nekoliko godina

Velšani, vi to nas zezate? Nova timska fotografija je stigla!

Endin Čaušević

Vels i Iran igraju trenutno utakmicu drugog kola Svjetskog prvenstva u Kataru, a u centru pažnje ponovo se našla timska fotografija Velšana koji su nas ranije navikli na "čudne formacije" tokom fotografisanja pred sami početak utakmice.

Velšani su počeli tradiciju zanimljivog timskog fotografisanja pred početak utakmice prije nekoliko godina na Evropskom prvenstvu, a nakon toga su nas već i navikli na takve stvari.

Kasnije su objasnili da su prvi put to slučajno uradili, ali da su odlučili da nastave s tim jer su vjerovali da im to donosi sreću na utakmicama, a to se posebno odnosi na velika takmičenja.

I u prethodnom meču na Mundijalu u Kataru kojeg je Vels igrao protiv Sjedinjenih Američkih Država igrači su uradili istu stvari i pozirali su u istoj čudnoj formaciji.

To se od njih očekivalo i u današnjoj utakmici protiv Irana, ali su se mnogi iznenadili kada su vidjeli timsku fotografiju Velsa koja je nastala pred ovaj susret.

Naime, ovaj put Velšani nisu pozirali kao to je to slučaj bio svih tih prethodnih utakmica, te je pred današnju utakmicu nastala "najnormalnija" grupna fotografija igrača Velsa koju smo imali priliku da vidimo u prethodnih nekoliko godina.

Takav potez igrača Velsa je iznenadio fudbalsku javnost jer su mnogi očekivali da će nastaviti svoju tradiciju, ali ovaj put to nije bio slučaj.

   Timska fotografija Velsa pred današnji susret protiv Irana i "najnormalnija" formacija koju smo od njih vidjeli u prethodnih nekoliko godina

Nije poznato da li su oni to namjerno uradili ili se to jednostavno desilo slučajno, odnosno da su dvojica igrača greškom stala u gornji red i tako pokvarila formaciju koju su Velšani održavali svih ovih godina.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Možda su smatrali da im ona više ne donosi sreću iako su u prvom kolu uspjeli da remiziraju protiv Amerike (1:1).

Ni ova formacija im trenutno i nije bila baš sretna jer Vels ne blista u meču protiv Irana koji je promašio nekoliko velikih prilika u dosadašnjem dijelu utakmice i čudo je kako je Vels uspio još uvijek da sačuva mrežu netaknutom.

Top Komentari

prvak1905
Šok za šokom, cijelo prvenstvo.. ma idi u pm
2 0
BoSanica
Svi gube sto traze paznju
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi