Turci tvrde da je završeno: Prosinečki dovodi i bh. napadača
Foto: fkmb.cz

Želi još Lončara, Kovačevića...

Turci tvrde da je završeno: Prosinečki dovodi i bh. napadača

Zoran Kvržić, kako sada stvari stoje, neće biti jedini bh. fudbaler u redovima Kayserispora.

Turski prvoligaš je u potrazi za pojačanjima kako bi se spasio od ispadanja iz elitnog ranga, a nakon što je došao Zoran Kvržić, na listi želja novog trenera Roberta Prosinečkog se nalazi još nekoliko imena.

Nije tajna kako je Kayserispor zainteresovan za Adnana Kovačevića i Stjepana Lončara, ali posljednje informacije iz Turske govore kako je ovom timu mnogo bliže - Muris Mešanović.

Ovaj bh. internacionalac je skoro cijelu svoju dosadašnju karijeru proveo u Češkoj, a partije koje pruža u dresu tamošnje Mlade Boleslav nisu promakle doskorašnjem selektoru naše zemlje koji je uvjeren da mu može biti od pomoći u nastavku sezone. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Navodno je Mešanović dogovorio skoro sve sa Kayserisporom i već danas bi mogao stići na potpis ugovora u Antalyju, gdje se inače ovaj klub nalazi na pripremama, a u ovom trenutku nije poznato koliko će Mlada Boleslav dobiti za njegove usluge.

U ovoj sezoni Mešanović je, računajući sva takmičenja, postigao 11 pogodaka i upisao sedam asitencija u dresu Mlade Boleslav. Ranije je, podsjetimo, igrao za mladu i juniorsku reprezentaciju BiH. 

Top Komentari

pero98
Citirat ću riječki Novi list po pitanju Stjepana Lončara: "Iako se u nekim medijima pojavila špekulacija prema kojoj se u kontekstu novih pojačanja Kayserispora spominjao još jedan igrač Rijeke, Stjepan Lončar, čini se da je u pitanju bila najobičnija novinarska patka."
1 0
epa
a promakle su mu kad je bio selektor...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi