Ribery pred žestokom suspenzijom nakon što je imao okršaj s pomoćnim sudijom

Drama u Firenci nakon utakmice

Ribery pred žestokom suspenzijom nakon što je imao okršaj s pomoćnim sudijom

E. Čaušević

Fudbaleri Fiorentine sinoć su na svom terenu poraženi od Lazija u meču 9. kola Serije A sa 2:1.

Lazio je odlično počeo i poveo već u 22. minuti kada je gol postigao Correa, ali Fiorentina se vratila samo šest minuta kasnije kada je Chiesa poravnao na 1:1 na asistenciju Riberyja.

U drugom dijelu gledali smo veliku borbu, a do pobjede Lazio dolazi u 89. minuti. Lukaku je upisao asistenciju, a gol za pobjedu i tri boda gostiju postigao je Immobile. Gosti su u 97. minuti mogli i do trećeg gola, ali je Caicedo promašio penal.

Velika drama dešavala se i nakon meča jer su igrali Fiorentine bili bijesni na sudije. To se posebno odnosi na Riberyja koji je imao šta da kaže jednom od pomoćnika.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ribery bi mogao dobiti žestoku suspenziju jer se na videu vidi da je u dva navrata odgurnuo pomoćnog sudiju. Potvrđeno je da je Ribery u tunelu dobio crveni karton i sigurno će propustiti nekoliko narednih utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije