Chelsea našao zamjenu za Lukakua, ali posao otežava, vjerovali ili ne - Lampard

Spremna ponuda

Chelsea našao zamjenu za Lukakua, ali posao otežava, vjerovali ili ne - Lampard

Eldar Ganibegović

Romelu Lukaku vrlo je blizu povratka u Inter, gdje će ga posuditi Chelsea.

Belgijski napadač izdržao je samo godinu dana kada se vratio na Stamford Bridge i pokazao se kao promašena investicija za Chelsea.

U kontekstu svog skorog odlaska u Italiju, londonski tim traži rješenja za jačanje napada.

Čini se da je Thomas Tuchel uperio prst u Richarlisona, napadača Evertona, kojeg traže i Tottenham i Arsenal, prenosi SportBible.

No, eventualni transfer fudbalera iz brazilske reprezentacije predstavljao bi prilično značajan financijski napor.

Prema citiranom izvoru, čini se da je Frank Lampard odlučan ne dopustiti Richarlisonu da ode, te je zbog toga čelnicima momčadi poručio da bi svaki iznos ispod 70 miliona eura bio loš posao za Everton.

Čini se da je južnoamerički nogometaš impresionirao svojim agresivnim stavom, koji podsjeća ljude u Chelseaju na još jednog bivšeg napadačkog igrača, Diega Costu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Thomas Tuchel, trener Chelseaja, jako se trudi da dovede i francuskog veznjaka Adriena Rabiota jer je već radio s njim u PSG-u.

Cifra koja se spominje koju bi Chelsea mogao platiti je oko 20 miliona eura. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi