12

Komentari (12)

sslazio
Inace rvati sebe nazivaju evropljani hehe ****a balkanska ko i mi
Uranija
Ovi iz rijeke postali prava seljadija, a nekad su bili iole normalan klub
Klackalica
Ovi iz rijeke postali seljaci ko oni iz vrapcica
pero98
Aha, a kako onda nazvati one "navijače" Hajduka koji idu protivnika vrijeđat na nacionalnoj osnovi svaki Jadranski derbi? Btw, ja kao navijač Rijeke ti zahvaljujem na komplimentu, ali prvo se informiraj što su ti isti "navijači" Hajduka napravili 10 minuta prije utakmice, na poluvremenu i što su sve pjevali na utakmici. Pozdrav od navijača Rijeke koji je bio na utakmici.
Uranija
@pero98 znači pero sine ti ovo divljanje po terenu od strane navijačkih divljaka opravdavaš zato što je torcida pjevala uvrijedljive pjesme… znači ova sramota navijača Rijeke je po tom tvom mozgu sasvim opravdana!!! Sramota moj pero!
pero98
Uranija dijete drago, za razliku od tebe bio sam na tekmi. I ako smo po tebi mi divljaci kako onda nazivas bacanje baklji na domacu tribinu 10 minuta prije tekme, bacanje stolica na poluvremenu na policiju i vrijeđanje po nacionalnoj osnovi? Dijete drago informirajiniji sam od tebe jer sam bio na licu mjesta pa ti je bolje suti.
Uranija
@pero98 sramota pero sine da ono divljanje i nasrtanje na Hajdukovu ekipu pravdaš bilo čim, to govori o tebi crni pero! Niko nigdje ne kaže da torcida nije pogrdno skandirala ali nema opravdanja za divljački napad na ekipu Hajduka na terenu. Sramot crni pero!!!
pero98
Uranija, ti ne znas citat. Znači, Torcida je gađala 10 minuta prije tekme ISTOCNU TRIBINU, gdje su smješteni DOMAĆI NAVIJAČI, na poluvremenu TORCIDA SE POTUKLA SA POLICIJOM, RAZBIJALA STOLICE i vrijeđala je domaće navijače. I to piše po svim hrvatskim medijima. I neću se raspravljat s tobom jer sam sve to vidio a ti opravdaj svoju torcidu koliko hoćeš. Pozdrav.
Uranija
@pero98 pero sine ma koliko god ti bio zatucan ipak moraš da shvatiš, ŠTA GOD DA JE TORCIDA NA TRIBINAMA RADILA I PJEVALA TO NE OPRAVDAVA DIVLJAČKI NAPAD NA EKIPU HAJDUKA!!! Možeš li pero sine to shvatiti sa tim zadojenim mozgom!? Pokušaj bar, ništa te ne košta! Crni pero!
pero98
Uranija, samo ti nastavi branit Torcidu. Nitko ti neće zamjerit što si tovar bio i što si tovar ostao. Hvala na komplimentima u ime svih navijača Rijeke. Ja sam za razliku od tebe bio na tekmi i vidio sam sve, ponavljam riječ SVE. I ti ideš opravdavat Torcidu. Toliko o tebi. Neću se s tobom dalje raspravljat jer nema smisla previše si subjektivan. Samo nastavi navijat za Hajduk i budi član Torcide. Pozdrav.
Uranija
@pero98 a i vas šaka jada svašta po utakmicama pjevate i skandirate ali niko nije došao na divljačku ideju da napada igrače po terenu! Sramota pero, velika sramota su divljaci po terenu koji su po tvom zatucanom mozgu opravdano na terenu i opravdano se divljački ponašaju!
Alen23
auh kako dobra utakmica stvarno ekstra
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.