Ferdinand napustio studio kad mu je Zhinchenko rekao ko je najbolji veznjak Premiershipa

Englez se šokirao

Ferdinand napustio studio kad mu je Zhinchenko rekao ko je najbolji veznjak Premiershipa

Admin Čaušević

Defanzivac Arsenala, Oleksandr Zinchenko ostavio je legendarnog Ria Ferdinanda u šoku nakon što je izabrao najboljeg defanzivnog veznog u Premiershipu.

Ukrajinska zvijezda igrala je s nekima od najboljih veznjaka na svijetu, uključujući Rodrija i Fernandinha, dok je bio član Manchester Cityja.

Među ljubiteljima Premiershipa nedavno je nastala rasprava o tome ko je najbolji između Rodrija, Casemira i Thomasa Parteya.

Zinchenko vjeruje da je njegov sadašnji saigrač, Partey, ispred bivše zvijezde Real Madrida i pobjednika Lige prvaka sa Građanima u prošloj sezoni.

"Ne želim reći ništa loše. Casemiro je igrač svjetske klase, pet osvojenih Liga prvaka. Ali kad bih morao birati, to bi bio Partey", rekao je Zinchenko.

Oglasi

"Imao sam debatu u glavi. On je najbolji vezni s kojim sam ikada igrao. Dvoumio sam se između Fernandinha, Rodrija i Thomasa Parteya, ali Partey je nešto drugo," dodao je.

Zinchenko je priznao da je to bila teška odluka, ali vjeruje da njegov saigrač ima sve kao vezni igrač.

"Rodri se apsolutno uklapa u sustav Cityja i ] jako dobro. Gledao sam Fernandinha dok je bio u Shakhtaru i puno mi je pomogao. Volim ga kao starijeg brata," dodao je.

Kada je ukrajinski defanzivac kazao da je Partey najbolji voditelj emisije se nasmijao, dok je poptuno začuđeni Ferdinand napustio studio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Partey, koji se pridružio Arsenalu 2020. iz Atletico Madrida, imao je ključnu ulogu dok su Topnici prošle sezone završili na drugom mjestu u Premirshipu

Interesantno da je trener Topnika, Mikel Arteta, je ove sezone Parteya koristio uglavnom na poziciji desnog beka. Ostaje da se vidi da li će tako biti i u nastavku sezone.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Kazemiro je kesurina mrtva od igrača..
0 0
Krivaja Zavidovići
I ja gotivim Partija, ali prečesto je povređen. A Rodri i Kazemiro su karakteristični po tome što su i nerijetko strijelci što sa Partijem i Fernandinjom nije slučaj...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti