Fotografija s treninga Bayerna je riješila sve dileme, Lewandowski ide put Barcelone
Foto: RUIZ/BILD

Pozdravio se sa saigračima i trenerima

Fotografija s treninga Bayerna je riješila sve dileme, Lewandowski ide put Barcelone

Endin Čaušević

Poljski napadač Robert Lewandowski u ponedjeljak će biti predstavljen kao novo pojačanje Barcelone.

Lewandowski je nakon osam godina odlučio da napusti Bayern jer vjeruje da je došlo vrijeme za neki novi izazov. Ovaj 32-godišnjak imao je samo jedan cilj, a to je odlazak u Barcelonu.

Nakon nekoliko sedmica sage sinoć je konačno objavljeno da je Bayern pristao prodati Lewandowskog i da će on svoju karijeru nastaviti u dresu katalonskog kluba.

Lewandowski je jutros došao na trening Bayerna kako bi se oprostio od saigrača i trenera, a fotoreporter uglednog Bilda uspio je da uhvati trenutak dok se Lewandowski pozdravljao s trenerom Julianom Nagelsmannom.

Kako piše Bild ovaj iskusni napadač pozdravio se sa svim igračima i stručnim štabom, te neće biti danas na Allianz Areni kada Bayern bude predstavljao igrački kadar za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Može biti slika sljedećeg: 14 ljudi, ljudi stoje i na otvorenom

Očekuje se da će Lewandowski već danas ili sutra put Barcelone, a u ponedjeljak bi trebao proći ljekarske preglede i biti zvanično predstavljen u ovom klubu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
samo me zanima kako neko ko je rođen 21.08.1988 može biti 32-godišnjak? hvala
2 0
denimen9
Iskarao Lewa Bayerna ko Messi Barcelonu prošle godine. Život je lijep.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi