Lewandowski će zatražiti transfer iz Bayerna
Foto - EPA

AS tvrdi

Lewandowski će zatražiti transfer iz Bayerna

M. Šljivak

Poljski napadač Robert Lewandowski (33) zatražit će odlazak iz Bayerna na kraju sezone.

Kako navodi španski list AS, Lewa je saopštio svojim agentima kako karijeru želi nastaviti u Real Madridu i zamolit će rukovodstvo Bayerna da ga pusti narednog ljeta.

Čudesni Lewa želi nove izazove u karijeri. Spreman je napustiti Bayern gdje je već osmu sezonu i nada se da mu klub neće praviti probleme.

Interesantno je svakako da je Lewandowski lako mogao završiti u Realu 2013. godine, ali Bayern je pobijedio u borbi za njegov potpis.

Ugovor je bio na stolu nakon što je u dresu Borussije Lewa Realu zabio četiri gola, ali dogovor nije završen jer je Poljak već obećao Bayernu da će doći u Minhen.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na kraju se to ispostavio kao pravi potez. Lewandowski je u dresu Bayerna postao jedan od najboljih fudbalera svijeta i porušio je brojne rekorde.

On je u dresu bavarskog velikana nastupio 349 puta i zabio je 319 golova, te je osvojio apsolutno sve.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Vidio covjek da nece osvojiti zlatnu loptu igrajuci za Bayern i iz tog razloga hoce da ide u real jer real ima naklonost sudija a i perez je jak pa da ga pogura.Ne zaboravljajuci koje penale ce dobiti igrajuci za taj frankovski klub
10 11
King_Kenny
...uzimaju Haalanda iz svoje filijale,pa im Lewandowski vise ne treba.
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi