Fudbaler koji je bolesnoj majci spasio život od hrvatskog sudije dobio psovke koje lome srca
FOTO: Vinkulja.hr

Poludio je na terenu

Fudbaler koji je bolesnoj majci spasio život od hrvatskog sudije dobio psovke koje lome srca

H. Zilić

U martu prošle godine junak regije i šire bio je napadač Cibalije, Robert Perić-Komšić koji je svojoj majci donirao 70 posto jetre jer mu je majka bila jako bolesna i životno ugrožena.

Ovaj potez je oduševio sve, a rijetko ko je mogao da zadrži emocije.

Ipak, ima ljudi kojima su emocije nepoznanica i koje nije briga za tuđe probleme, nekada se pitamo da li su ljudi?

Sudija Ante Sočo je za vikend na duelu Rudeša i Cibalije upravo isključio Perić-Komšića, ali to nije sve. Nakon toga je uradio potez kojim je postao vjerovatno najomraženiji lik u Hrvatskoj, regiji, ali i šire.

Perić-Komšić tvrdi da mu je sudac Sočo opsovao majku na utakmici protiv Rudeša, što je na kraju i rezultiralo isključenjem 24-godišnjeg napadača vinkovačke ekipe, prenosi Index.hr.

"Napravio sam faul na Pavkoviću i sudija Sočo dao mi je žuti karton. Nešto ranije istrpio sam i teži prekršaj, pa nije vadio kartone. To me živciralo. Rekao sam mu: "Daj, nemoj me zaj**avat, ne možeš biti takav majmun da mi za ovo daš karton", rekao je igrač Cibalije, a zatim otkrio šta mue je sudija dogovorio.

Oglasi

Zaista su to bile riječi koja je teško razumjeti i opisati u tim momentima.

"*e*at ću ti majku u pi**u poslije, kome govoriš da je majmun?!". I dao mi drugi žuti karton. Zacrnilo mi se pred očima, ne zbog kartona, nego što mi je opsovao majku. Da mi je bilo što rekao, ništa se od ovog ne bi dogodilo", izjavio je fudbaler tima iz Vinkovaca.

Perić Komšić je bio u šoku i još je dodao:

"Da mi je bilo šta drugo rekao, sve u redu. Ali, ovu psovku ne bih mu oprostio ni za šta na svijetu."

Potez pomenutog sudije je naišao na lavinu ogorčenih komentara, a ne možemo tek da zamislio kako se osjećao igrač Cibalije koji je prošle godine postao junak i uzor mnogim ljudima.

Top Komentari

user1676286668
Gatanje sudije za vrat i kraj i njegove i koje karijere...i svako sledece vidjanje na ulici ili bilo gdje on je patosiran
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi