Robert Prosinečki saopštio spisak za Lihtenštajn i Armeniju

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Robert Prosinečki saopštio spisak za Lihtenštajn i Armeniju

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine početkom septembra nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi će 5. septembra na domaćem terenu ugostiti selekciju Lihtenštajna, dok nas tri dana kasnije očekuje gostovanje kod reprezentacije Armenije.

Selektor našeg tima Robert Prosinečki danas je održao press konferenciju na kojoj je saopštio spisak fudbalera na koje će računati u ove dvije utakmice.

Golmani: Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Jasmin Burić.

Odbrana: Darko Todorović, Toni Šunjić, Ervin Zukanović, Ermin Bičakčić, Eldar Ćivić, Marko Mihojević, Adnan Kovačević, Zoran Kvržić, Sead Kolašinac.

Vezni red: Stjepan Lončar, Muhamed Bešić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Elvis Sarić, Rade Krunić, Amer Gojak, Haris Duljević, Deni Milošević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Napad: Edin Džeko, Riad Bajić, Irfan Hadžić, Edin Višća.

Top Komentari

GaazziiJAAA
Nemoguce da OPET nema HAJROVICA..Ocito je stvar LICNE PRIRODE..ali tu su mjesta za igrace iz TURSKE 2 lige, Saudijske Arabije..ali ne i za covjeka koji ce sa Dinamom igrati grupnu fazu Lige Sampiona/Evropa lige..fuuujj vise..
59 6
milivoje
Trazili ste Prosineckog a ne Amara,eto vam on i spisak
0 29

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi