20

Komentari (20)

posto_tad_nisu_postojali
Stojnić za kondicionog kad izađe iz pritvora
user1604155860
Teze je ugoditi navijacima iz Sarajeva kada oni pljuju po Musemicu netreba ici dalje a za Prosineckog Dudic je Murinjo samo mi necemo da cijenimo svoje.
Ljacmu1
Nebi to dugo trajalo. Problem Sarajeva nije trener nego rukovodstva i talovi, a problem su i oni navijači koji stvaraju toksičnu atmosferu i uvijek im je trener glavni krivac.
denimen9
Dovedu Dudića radi jednog pristupa nogometu i onda ga zamjene sa Prosinećkim? Svaka čast na poslovnom uspjehu ali Mirvić je, bar tako izgleda, operisan od nogometa.
Edin Merlin
On je operisam od sporta komplet... Lik je doso oprati pare i ode dalje..
anga
Jos nam on treba...taman pomislim da ne moze gore...kad Prosinecki
DOKTOR_GAZ_
Tek kada se od SARAJEVA UDALJE, ovi sto misle da se "NESTO TREBAJU PITATI U SARAJEVU", a SLEPAJU SE ZA ULAZNICE NA RACUN KLUBA i pljuju svakoga ko SVOJ NOVAC DONESE U KLUB, tek onda cemo imati mogucnost PROSPERITETA..PODRSKA ZA MIRVICA sa "OBJEKTINOG ISTOKA"..
user1639705257
Halloo , jbt Arsenal objektivni šta si se umislio da si TATA MATA i šatro objektivni istok. Da si ti objaktivan ne bi non stop bio na portalu i bezveze šiljio, ne znaš ni ti šta " šiljiš" MAZLUME!
Tas14
Husref Musemic!
CeZenicaLik
Treba vama Celikove logike...
user1639705257
Zašto da ne, ako je pametna ili ti pametnija od ovih postojećih. Čelik je ipak naš BH klub sa više decenijskom tradicijom i nije klub kao klub ništa kriv , već pojedinci , kao u FKS. i na žalost ispaštaju navijači i GRAĐANI koji vole svoj klub!!!
Fele
Ma treba malo kulture na tribinama. Nema igraca ili trenera kojem se nije psovalo, jednom Husrefu se nadje papak da psuje majku. Ogroman je pritisak, kritika konstantno.
plemic
prosinečki je kao igrač bio vrh vrha, kao trener vas samo u federalnu može odvesti, a kasu (standardno praznu) pomesti.
volta
Privukao bi publiku na tribine, inače kao trener 0 bodova realno
Husrefbeg22
Ja sam protiv, kao dugogodisnji navijac Sarajeva koji uredno placa clanarinu. Treba uzet Varesanovica, Osima, ili trenera Sloge iz Doboja, Posusja ili Goska. Oni suse dokazali u BiH i poznaju ligu a takvi i trebaju. Bio je i Jarni pa sta je uradio? Nista. Bio je i Kodro. Ucinak = 0. Bio je i Jewsic = 0. Okrenite se domacem kadru koji poznaju nasu ligu i igrace.
SarajevoFC
Bio je i Dudic, ucinak 3×0
Starigrad01
Nama treba bar 1 dobar centarfor i 2 jaka i visoka centarhalfa,pa onda Robi,što da ne.
Husrefbeg22
Nama treba najmanje pola tima.
Starigrad01
Slažem se al špic i stoperi su nulti prioritet.
Ma nama treba Husrefaga ovaj je dobar al od njega u ovoj ligi nema ništa.....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti