Andy Robertson ošamario saigrača na treningu, odmah se pokajao

Shvatio je šta je uradio

Andy Robertson ošamario saigrača na treningu, odmah se pokajao

Esmer Oštraković

Fudbaleri Liverpoola večeras igraju svoju utakmicu u okviru Evropske lige, a njihov protivnik je ekipa LASK-a.

Među igračima ovog kluba vlada sjajna atmosfera, a na treningu je viđen i jedan manji incident kojeg su na kraju svi shvatili kao šalu.

Naime, Andy Robertson je u šali prišao do mladog saigrača Bena Doaka, ali je odmah požalio zbog onoga što je uradio.

Robertson i Doak su trenirali zajedno, a u jednom trenutu stariji kolega je prišao mlađem i ošamario ga.

Ipak, Robertson nije htio da šamar bude toliko jak nego je htio da od svega napravio neki vid šale.

Oglasi

Odmah je lijevi bek Liverpoola požalio zbog toga što je uradio, te se krenu izvinjavati mladom saigraču.

Doak bi mogao dobiti priliku da igra večeras protiv LASK-a nakon što je zaista odigrao impresivno za mladu reprezentaciju Škotske protiv Španije ranije ovog mjeseca.

Već je impresionirao i neke saigrače u klubu, a jako lijepe riječi o njemu rekao je kapiten Liverpoola, Virgil van Dijk.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Sjećam se kada je ušao u igru protiv Aston Ville prošle godine, tada je sjajno driblao njihovog beka", kazao je Van Dijk, te je nastavio:

"Veoma je uzbudljivo gledati ga. Voli igrati direktno, jedan na jeda. Strašno je brz i stalno se mota oko vas. Ako popravi brzinu donošenja odluka, a ima mnogo vremena da to uradi, postat će važan igrač za nas u budućnosti", završio je Van Dijk.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi