Utakmica u Mostaru počela spektakularnim vatrometom, odmah je uslijedio hladan tuš za Velež!

Bajrić se povrijedio

Utakmica u Mostaru počela spektakularnim vatrometom, odmah je uslijedio hladan tuš za Velež!

E. Ganibegović

Od 18:30 sati na stadionu Rođeni je počela utakmica osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine između FK Velež i HŠK Posušje. Počelo je sjajnim vatrometom, ali je uslijedio hladan tuš za domaćina.

Igrači Veleža imaju dvanaestog igrača u vidu navijača koji su u velikom broju došli na stadion da podrže svoje ljubimce.

Utakmica je počela spektakularnim vatrometom kojim je proslavljena obnova travanjaka koji je sada hibridni, te je ovo prva utakmica na njemu.

Nažalost po navijače Veleža, odmah na startu utakmice uslijedio je hladan tuš, jer se povrijedio igrač domaćih već u trećoj minuti.

U pitanju je mladi Bajrić. Iznesen je na nosilima, a i u prvom dijelu sezone je imao problem s povredom, te ga po svemu sudeći čeka duža pauza.

Čini se da se radi o koljenu s kojim je imao problema i jesenas, a glavobolju za Nedima Jusufbegovića tim više će stvarati to što se radi o igraču zasštićenog godišta.

Trenutni rezultat na semaforu je 0:0, a uloga favorita bez obzira na sve u ovom susretu svakako pripada Veležu koji brani i trofej pobjednika ovog takmičenja iz prošle sezone.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

FK Velež: Bogdanović, Bajrić (od 4. Mućaj), Hrkać, Zeljković, Ćuković, Blagojević, Hasanović, Dejanović, Šikalo, Anđušić, Haskić.

HŠK Posušje: Kukić, Lučić, Pavlović, Horić, Roca, Begić Z., Marković, Brković, Rozić, Jović, Boban.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SamoZrinjski
Kakvi su im ono rozi dresovi hahahaha
0 2
user1655831611
Mislite u Vrapcicima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi