Zvijezdi Reala teško palo što ga nema u albumu

Rodrygo nezadovoljan

Zvijezdi Reala teško palo što ga nema u albumu

Midhat Šljivak

Svjetsko prvenstvo u Kataru se bliži, a sakupljači sličica polako pune svoje albume.

Širom svijeta se traže sličice koje nedostaju u albumu. Neki se već hvale kako su album popunili, a pojedini fudbaleri se bune jer njihove sličice uopšte nema.

Činjenica da nije u albumu teško je pala zvijezdi madridskog Reala Rodrygu. On smatra da je za njega itekako bilo mjesta među odabranim igračima od strane Paninija.

"Kada je igrač u Realu iz Madrida, onda su njegove šanse da ode na Svjetsko prvenstvo znatno veće. Znam da moram dosta raditi i da se šanse smanjuju ako napravim neku grešku", istakao je mladi fudbaler i dodaje:

"Frustriran sam što nisam u albumu. Morao sam biti tu. Ovo je neki prljavi trik", istakao je Rodrygo.

Ovaj 21-godišnjak ima velike šanse da se nađe na završnom spisku Brazila za Svjetsko prvenstvo u Kataru jer igra zaista odličan fudbal u dresu Kraljeva.

Oglasi

Talentovani ofanzivac ove je sezone odigrao ukupno devet utakmica za kraljevski klub i ima učinak od četiri pogotka i tri asistencije.

Za reprezentaciju Brazila Rodrygo je debitovao 2019. godine. Nastupio je ukupno šest puta i postigao je jedan pogodak.

Hoće li nastupiti u Kataru znat ćemo već narednog mjeseca kada selektor Karioka Tite objavi konačan popis, a sigurno je da će Brazil biti jedan od glavnih favorita za naslov prvaka.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ova selekcija smještena je u grupu G zajedno sa selekcijama Srbije, Kameruna i Švicarske, a prvenstvo otvaraju 24. novembra duelom sa Srbijom.

Četiri dana nakon ovog meča slijedi duel sa Švicarskom, a u posljednjem trećem kolu grupne faze 2. decembra igraju s Kamerunom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Zar će ovaj kloc bit pozvan u reprezentaciju???Pa brazil ima barem 15 igrača kvalitetnijih od njega
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije