Buran život Perezovog miljenika: Sa 22 godine nema djevojke a napravio je ni sam ne zna koliko djece

Priznao je samo dvoje

Buran život Perezovog miljenika: Sa 22 godine nema djevojke a napravio je ni sam ne zna koliko djece

Admin Čaušević

Na putu je da postane jedan od najboljih svjetskih igrača, možda često i podcijenjen te u sjeni drugih, ali navodno je Florentino Perezu najdraži od svih. Upravo iz tog razloga predsjednik Reala insistira kod Carla Ancelottija da ga česte koristi. Međutim, postavlja se pitanje koliko bi ga mogao koštati buran život van terena.

Kada vas Real Madrid angažuje kao maloljetnog i to za ogromnih 45 miliona eura, a zatim čim napunite 18 godina priključi prvom timu, onda to sve govori o vašem talentu.

To je bio slučaj sa Rodrygo Silva de Goes, 22-godišnjim Brazilcem za kojeg novinari bliski dešavanjima u Realu kažu da je najdraži Perezov igrač u svlačionici Kraljeva.

Napadač čija je vrijednost sada narasla na 100 miliona eura ove sezone igra regularno, postao je starter, a zato je navodno kriv Perez koji je insistirao na njegovom igranju.

Ipak, ono što privlači pažnju kod ovog 22-godišnjaka je buran život van terena pošto kao mlad dečko ni sam ne zna koliko je do sad dobio djece.

Oglasi

Relativno mlad je postao milioner i samim tim meta djevojka u Brazilu. Kako je bio na brojnim zabavama kojih se i ne sjeća vrlo lako se može desiti da uskoro bude ponovo morao ići na test očinstva.

Rodrygo je do sada priznao samo dvoje djece i to što je morao. Riječ je o blizancima koje je dobio sa Pamellom Cristinom Souzom.

Kada mu je javila da će dobiti djecu poslao joj je sramotnu poruku. "'Kad vjetar puhne, ti zatrudniš' mi je napisao na WhatsAppu kad sam ostala trudna. Napravila sam test i on je prvi saznao. Jednom smo samo razgovarali, kao on bi dao ime jednom od njih, a onda je nestao", govorila je ona.

Ipak, na kraju je nakon urađenog testa prihvatio djecu te se s njima vrlo rado druži svaki put kada je u Brazilu što potvrđuju i njegove posljednje objave.

Oglasi

Interesantno je da Rodrygo nema djevojku. U nekoliko navrata je bio u vezi sa Luanaom Atik. S njom se mirio pa raskidao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Raskinuo je tokom Svjetskog prevenstva u Kataru, zatim se pomirio ljetos nakon zajedničkog ljetovanja, da bi opet odlučio da bude sam.

Ono što može u Realu sve radovati je da se njegov buran život ne primjeti na terenu. Ove sezone je na 17 mečeva u svim takmičenjima zabio pet golova i upisao četiri asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardijan
Tako je kada novac udari u glavu.Od dobrog covjeka se postaje los..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi