Revija promašaja Rome, crveni karton za Mourinha i pobjeda Atalante za preuzimanje prvog mjesta

Sjajna utakmica

Revija promašaja Rome, crveni karton za Mourinha i pobjeda Atalante za preuzimanje prvog mjesta

E. Oštraković

Danas su igrane utakmice 7. kola Serie A, a zanimljivu utakmicu odigrali su Roma i Atalanta.

Roma je bila blagi favorit, najviše zbog domaćeg terena, ali to nije smetalo gostima koji su ostvarili minimalnu pobjedu od 0:1.

Domaća ekipa je dominirala, stvarala šanse, ali niti jednu nije uspjela pretvoriti u pogodak dok su gosti iz jedinog šuta u okvir gola ostvarili pobjedu.

Jedini gol na utakmici viđen je u 35. minuti kada je Scalvini matirao domaćeg golmana, za ispostaviti će se konačan rezultat utakmice.

Gol vrijedan tri boda kojeg je postigao Scalvini možete pogledati OVDJE.

Nevjerovatno je šta je sve Roma uspjela promašiti na ovoj utakmici, a čak je i Mourinho dobio crveni karton u 57. minuti utakmice.

On je protestovao nakon što njegovoj ekipi nije dosuđen, kako je barem on smatrao, čist jedanaesterac, a na kraju je morao van terena.

Proteste, te crveni karton za trenera Rome, Josea Mourinha možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon poraza na domaćem terenu Roma je pala na šesto mjesto na tabeli sa trinaest osvojenih bodova.

Sa druge strane, nakon velike pobjede u gostima Atalanta je sada prva na tabeli sa sedamnaest osvojenih bodova iz sedam odigranih utakmica.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Ma kakva roma i bakraci. Oni su uvijek bili prosjecna ili mozda cak ispodprosjecna ekipa.
1 2
King_Kenny
...pritisla ih je Roma bila opasno,isfulali su se momacki,Abraham 1 na 1 izlazi i fula,jos su 2 puta imali 1 na 1 s golmanom i ne znaju gol zabiti iz cistih zicera...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi