Roma dočekuje Chievo, Džeko od prve minute

Treneri saopštili sastave

Roma dočekuje Chievo, Džeko od prve minute

E. Čaušević

Fudbaleri Rome danas igraju na domaćem terenu protiv Chieva u okviru četvrtog kola italijanske Serije A.

Nakon poraza na gostovanju od Milana ekipa Rome želi danas s pobjedom ponovo da se vrati u vrh tabele, ali jasno je da ih čeka veoma neugodan protivnik. Iako Chievo nije još uvijek upisao pobjedu u ovoj sezoni nadaju se da će danas poremetiti planove Vučici.

Do početka utakmice na Olimpicu ostalo je još nešto manje od sat vremena, a treneri obje ekipe saopštili su sastave. Eusebio Di Francesco nije mnogo mijenjao sastav u odnosu na prethodne tri utakmice, a ono što je najvažnije za nas jeste da je Edin Džeko na terenu od prve minute.

Roma: Olsen, Florenzi, Manolas, Juan Jesus, Kolarov, Pellegrini, Nzonzi, Cristante, Cengiz Under, El Shaarawy, Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Chievo: Sorrentino, Tomović, Rossettini, Bani, Barba, Rigoni, Radovanović, Obi, Birsa, Giaccherini, Stepinski.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi