Navijači poručuju: Bez obzira na Džeku, želimo da Batshuayi ostane

Mnogi smatraju da Belgijanac nije dobio pravu priliku

Navijači poručuju: Bez obzira na Džeku, želimo da Batshuayi ostane

Chelsea je danas na Stamford Bridgeu savladao Newcastle sa 3:0 i plasirao se u osminu finala FA Kupa, a prvo ime utakmice bio je Michy Batshuayi.

Belgijski napadač je bio strijelac golova u 31. i 44. minuti, čime je došao do cifre od već 10 golova ove sezone u svim takmičenjima što je sjajan učinak s obzirom na minutažu kojom se definitivno ne može pohvaliti.

Bez obzira na to, Batshuayi bi do kraja januara mogao napustiti Chelsea a njegova sudbina je u rukama Edina Džeke. Ukoliko bh. napadač stigne na Stamford Bridge, Batshuayi će biti posuđen nekom drugom klubu, a to je nedavno izjavio čak i Antonio Conte.

Navijači Chelseaja su se nakon današnje utakmice raspisali na Twitteru, gdje su pružili podršku Belgijancu i istakli nadu da će ipak ostati član njihovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Batshuayi je zaslužio da ostane bez obzira na Džeku", "Neće biti dobro ako dovedemo Džeko a pustimo Batshuayija", "Trebao bi ostati da pokaže sav potencijal jer nikada nije ni dobio pravu šansu", "Bilo bi glupo platiti 25 miliona funti za 31-godišnjeg Džeku kada već imamo ovakvog Batshuayija"... Neki su od komentara na dovoj društvenoj mreži.

Michy Batshuayi ove sezone u prosjeku zabija za Chelsea svakih 107 minuta, što je statistički podatak kojim se trenutno ne može pohvaliti veliki broj fudbalera u Evropi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
Ma ovaj igrač je strašan talenat i potencijal ali ni prvi ni zadnji kojeg mrtvi Chelsea nije prepoznao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi