Roma i Avellino odigrali 1:1, Džeko na terenu proveo 45 minuta

Prijateljska utakmica

Roma i Avellino odigrali 1:1, Džeko na terenu proveo 45 minuta

Edmir Škorić

Roma je večeras odigrala svoju drugu kontrolnu utakmicu, a protivnik je bio Avellino.

Nedavno je Roma slavila s 9:0 protiv niželigaša Latine, a večeras je odigrala 1:1 sa članom Serije B.

Patrick Schick je u 57. minuti postigao prvi gol na meču, ali je Avellino u samom finišu došao do pogotka za 1:1.

Schick je protiv Latine zabio tri gola, a večeras je postigao četvrti u dva meča.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. reprezentativac Edin Džeko od početka je krenuo meč, ali je na poluvremenu zamijenjen. Šansu je trener Eusebio di Francesco dao svim igračima, a kao što znate veliki je broj i novih imena u Romi ovog ljeta.

Od prve minute igrali su Mirante, Santon, Marcano, Manolas, Karsdorp, Strootman, De Rossi, Cristante, Kluivert, Džeko i El Shaarawy, a kasnije su ušli još Gonalons, Ćorić, Pastore, Jesus, Under, Schick, Perotti, William Bianda, Defrel, Daniel i Devid Eugene.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi