Roma konačno riješila "goruće" pitanje, ljekarski pregledi zakazani za ponedjeljak

Pau Lopez stiže na Olimpico

Roma konačno riješila "goruće" pitanje, ljekarski pregledi zakazani za ponedjeljak

Sada već bivši sportski direktor Rome Monchi nije uspio pronaći pravo rješenje na Olimpicu nakon što je klub prodao golmana Alissona Beckera Liverpoolu.

Stigao je na Olimpico Robin Olsen iz Kopenhagena, ali se nije proslavio.

Zbog toga je prošle sezone dosta minuta na terenu dobio i iskusni Antonio Mirante, koji je također stigao u Romu prošlog ljeta i kojem je bila namijenjena pozicija rezervnog golmana.

Pitanje čuvare mreža je tako jedno od gorućih za Romu pred novu sezonu, a čini se da su čelnici Vučice pronašli rješenje.

Naime, Calciomercato danas prenosi da je transfer odličnog golmana Betisa Pau Lopeza dogovoren, te da će on u ponedjeljak stići u Rim na ljekarske preglede. Pomenute navode potvrđuje i Sky Sport Italia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon što prođe preglede, 24-godišnji Pau Lopez bi sa Romom trebao potpisati petogodišnji ugovor.

Vjeruje se da će vrijednost Lopezovog transfera iznositi blizu 30 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi