Roma protiv Atalante igra u posebnim dresovima

Promjene na leđima igrača

Roma protiv Atalante igra u posebnim dresovima

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Rome danas igraju na svom terenu protiv Atalante u okviru petog kola italijanske Serije A.

Roma je za vikend u gostima savladala Bolognu sa 2:1 golom Edina Džeke u 94. minuti i sigurno da igrači rimskog kluba u veoma dobrom raspoloženju dočekuju okršaj protiv Atalante.

Vučica se pred ovaj meč oglasila na društvenim mrežama i objavila da će igrači Rome igrati u nešto drugačijim dresovima.

Naime, zbog sponzorskog ugovora brojevi i imena igrača Rome će večeras biti nešto drugačija, a Roma je objavila fotografije kako će to izgledati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi