Sky Sport: Roma spremila posebne funkcije za Džeku i Kolarova kada završe karijeru!

Na Olimpicu ih izuzetno cijene

Sky Sport: Roma spremila posebne funkcije za Džeku i Kolarova kada završe karijeru!

E. Škorić

Edin Džeko i Aleksandar Kolarov izuzetno su cijenjeni na Olimpicu.

Obojica već godinama brane boje Rome i svojim su igrama, golovima i asistencijama itekako značili rimskom klubu u proteklim sezonama.

Džeko je kapiten Rome, Kolarov jedan od iskusnijih u timu i ove sezone upravo njih dvojica ponajviše doprinose rezultatima Rome. Osim dobrih partija, igraju važnu ulogu u stvaranju dobre i pozitivne atmosfere, ali i u adaptiranju mladih i novih igrača u timu.

Sky Sports tvrdi da su glavni ljudi Rome, odnosno čelnici kluba, odlučili da ponude Džeki i Kolarovu važne pozicije u klubu nakon što okončaju igračke karijere.

Tako bi Džeko i Kolarov mogli stopama Tottija, mada se legendarni Italijan, baš kao i Daniele De Rossi, baš i nisu na kraju proslavili u Romi i nisu dobili možda ono što su zaslužili.

Ostaje da se vidi hoće li Džeko i Kolarov zaista dobiti priliku da rade u Romi kao direktori ili na sličnim pozicijama, a to je u svakom slučaju veliko priznanje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko ima 33 godine i od 2016. je u Romi, a Kolarov također ima 33 godine i od 2017. je u Rimu. Zanimljivo da su zajedno igrali i u Manchester Cityju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blokiran
Ima li jos ikakva vijest o dzeki? Ok nas covjek uspjesan sve ok ali ako nemate o cemu pisat ne morate nam dnevno 1001 clanak pisat o dzeki i amri silajdzic
4 7
DamirT
Valja Romi,a nama ne valja...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi