Roma se prisjetila najboljih Džekinih golova u Evropi

Šta mislite koji je najbolji?

Roma se prisjetila najboljih Džekinih golova u Evropi

Endin Čaušević

Roma večeras na Olimpicu dočekuje Viktoriju iz Plzena u meču drugog kola grupne faze Lige prvaka.

Vučica je prvom kolu doživjela poraz na gostovanju kod Real Madrida, a navijači rimskog kluba nadaju se večeras pobjedi protiv Viktorije. Roma je igrala prije dvije sezone s češkim klubom u okviru Evropske lige kada je Edin Džeko postigao sjajan gol u Rimu.

Bh. napadač je u posljednje vrijeme u maloj golgeterskoj krizi, ali mnogi se nadaju da će već sutra zatresti mrežu protivnika. Pred sutrašnji duel Roma se odlučila prisjetiti najboljih Džekinih golova u evropskim takmičenjima.

Na listi se nalazi gol protiv Viktorije na Olimpicu, sjajan gol na gostovanju protiv Villarreala, a naravno na prvom mjestu je golčina protiv Chelseaja kojeg je Džeko postigao prošle sezone u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
E kad se sjetim,kako je Dzeko zabijo golove,prije ili davno ostade u sj....
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi