Roma se sprema na život bez Džeke, a umjesto preskupog Milika dovodi "poljsku haubicu"

Piatek se vraće u Italiju?

Roma se sprema na život bez Džeke, a umjesto preskupog Milika dovodi "poljsku haubicu"

E. Škorić

Čelnici Rome svjesni su da bi Edin Džeko mogao otići ovog ljeta, pa na Olimpicu žele dovesti novog golgetera.

Prva želja bio je Napolijev Milik, ali interes Rome je splasnuo jer Napolitanci traže čak 40 miliona eura, pa su na Olimpicu odlučili da se okrenu drugim rješenjima.

I opet su zagijani za Poljaka, budući da od berlinske Herthe planiraju kupiti Krzysztofa Piateka. Njegova vrijednost procjenjuje se na oko 25 miliona eura.

Piatek je po dolasku u Herthu eksplodirao, nadavao se golova, pa nije isključeno da se brzo vrati u Italiju, gdje je svojevremeno bio sjajan u dresu Genoe, a onda poprilično zakazao kada je prešao u Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Piateka, Roma se interesuje i za hrvatskog veterana Marija Mandžukića, koji bi došao besplatno jer je slobodan igrač.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi