Amra želi da Edin ostane u Rimu, njegov agent je poprilično misteriozan

Šta će se desiti ovog ljeta?

Amra želi da Edin ostane u Rimu, njegov agent je poprilično misteriozan

Edmir Škorić

Edin Džeko posljednjih je dana često povezan s Juventusom i Inter. Međutim, čini se da barem za sada bh. reprezentativac ostaje u Romi.

Džeko je u poznim igračkim godinama tražen od strane dva italijanska velikana, a mediji u Italiji su tokom dana objavili da njegova supruga Amra nema namjeru da seli iz Rima, te da je ona "stopirala" transfer svog supruga u Torino ili Milano.

Podsjećamo da je novi trener Juventusa Andrea Pirlo zatražio od čelnika kluba da dovedu Džeku bez obzira na cijenu, a interse Intera postoji već godinu dana.

No, Roma je i dalje klub za koji Edin nastupa i vrlo je moguće da ćemo ga na Olimpicu gledati i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada se oglasio i Silvano Martina, menadžer bh. napadača, koji je kratko kazao:

"Nije tajna da se Džeko dopada Interu i Juventusu, ali za sada je on Romin, za ostalo ćemo da vidimo", kazao je Martina, koji je i ranije sudjelovao u transferima Dijamanta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miky007
Pošoram se na tebe i na tvoju zenu, i kad si ti dozvolio da ti ona govori gdje ces igrat i selit! Nema sta, prava si muskarcina papučarčina! Fuuuuj
4 9
Krivaja Zavidovići
S****la mu je transfer u Čelzi jer nije htjela u London, sad će i u Juventus jer neće u Torino...
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi