"Ko kaže da je on bolji od Džeke ismijava ljude"

Kapiten bh. reprezentacije na cijeni

"Ko kaže da je on bolji od Džeke ismijava ljude"

Admin Čaušević

Edin Džeko je zahvaljujući odličnim partijama, ali i radnom etikom postao jedan od najcjenjenijih igrača u italijnskoj Seriji A. 

Džeko iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Rome, zabio je 16 golova u Seriji A, opet je odigrao preko 30 utakmica i odličnom je fizičkom stanju iako ulazi u jesen karijere.

Proteklih sedmica ponovo se intenzivno priča o njegovom odlasku sa Olimpika, a kao zamjena za Dijamanta se spominje napadač Napolija, Arkadiusz Milik.

Pojedini novinari u Italiji smatraju kako bi taj potez bio loš za Romu. Svojom izjavom za Radio Radio istakao se Furio Focolari.

"Ko kaže da je Milik bolji od Džeke ismijava narod. Novi vlasnik Friedkin zna da nema vremena da se odmah napravi tim kojeg želi, ali će promijeniti sve. Trebat će mu nekoliko mjeseci da shvati stvari", kazao je Focolari.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, kapiten bh. reprezentacije se uveliko spominje sa prelaskom u Juventus i neće biti iznenađenje ukoliko na kraju i obuče dres Stare dame.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi