Roma u završnici meča savladala Lille, dvije majstorske asistencije Edina Džeke
Džeko je upisao dvije asistencije

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine je odigrao sjajno

Roma u završnici meča savladala Lille, dvije majstorske asistencije Edina Džeke

S. Pašalić

Nogometaši Rome su i u svojoj četvrtoj pripremnoj utakmici stigli do pobjede.

Rimski tim je savladao Lille sa 3:2, a francuski klub je prvi stigao do vodstva u 19. minuti kada je Weah dočekao jednu odbijenu loptu i psotigao gol za 1:0.

Roma je u 51. minuti uspjela izjednačiti na 1:1, a strijelac je bio Cengiz Under nakon sjajne asistencije Edina Džeke. U 62. minuti Vučica je stigla i do vodstva kada je Zaniolo pogodio za 2:1.

Lille je ipak uspio stići do izjednačenja kada je Luiz Araujo u 73. minuti postigao gol za 2:2.

Ipak, u 91. minuti Roma je uspjela stići do pobjede nakon što je Edin Džeko sjajno prihvatio loptu i ponovo asistirao za Zaniola koji je pogodio za konačnih 3:2.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
ako vrijedi Higuain 36 miliona koliko tek Dzeko, Higuain samo sa dna tabele zna dati gol u Europskim takmicenima beskorisno tele..nije ni cudo sto Juve sa njim u Europi nista osvojio nije
0 3
premium
Bravo majstore
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi