Džaba ogromni mišići i isklesano tijelo: Za Lukakua je danas stigao novi šok!

Jak je kao stijena, ali...

Džaba ogromni mišići i isklesano tijelo: Za Lukakua je danas stigao novi šok!

Admin Čaušević

Romelu Lukaku izgleda ogromno, mišićavo i isklesano tijelo su u pravom planu i samom pojavom zadaje glavobolju svakom defanzivcu. Međutim, istina je potpuno drugačija što je potvrdila i posljednja vijest sa Apenina.

Lukaku već mjesecima nema mira, njegovo tijelo počinje da ga izdaje, a da nije napunio ni 30 godina i upitno je da li će više ikada biti onaj stari igrač.

Otkako je otišao u Chelsea na ljeto 2021. godine za više od 100 miliona eura Belgijanac je postao drugi igrač. Boravak na Stamford Bridgeu ga je značajno unazadio i više nije isti fudbaler.

Činio je sve da vrati u Inter. Ljetos je uspio u svom naumu, ali umjesto osmjeha stigla je samo briga jer mu stvari u milanskom klubu idu itekako loše.

Najavljivao je ljetos veliki povratak, hvalio se svojim isklesanim tijelom i pokazivao mišiće, međutim na terenu je sve osim blistao.

Sezona nije ni počela, a već se povrijedio. Propustio je dva mjeseca i 12 utakmica. kada se vratio stigla je nova povreda i pauza od mjesec.

Oglasi

Uspio je nekako otići na Svjetsko prvenstvo i zaigrati za Belgiju, međutim u Kataru se nije proslavio. Štaviše poprilično se ispromašivao u ključnom meču protiv Hrvatske pa Crveni đavoli nisu ni prošli grupu.

Kada se vratio u Inter najavio je veliku 2023. godinu. Ipak, dešava se suprotno. Tijelo ga je ponovo izdalo.

[/streamja]

Danas je stigla vijest o novoj povredi. U pitanju je upala koljena zbog koje će sigurno pauzirati jedan period. Utakmicu Kupa Italije protiv Parme sigurno neće igrati.

To je za Lukakua već treća povreda u ovoj sezoni i čini se da je njegovo tijelo već počelo da ga izdaje, a da još nije proslavio ni 30. rođendan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Lukaku i na terenu djeluje očajno. Poprilično se osramotio u posljednjem meču. Analitičiari su ga sarkastično prozvali najboljim defanzivcem Monze, a čak su mu se i saigrači smijali zbog način na koji je primio loptu u jednoj situaciji.

Povreda Lukakua znači da će Edin Džeko biti poprilično zaposlen i u narednom periodu te će u tandemu sa Lautarom Martinezom predvoditi napad Nerazzurra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi