Mnogi kažu da se Edin Džeko nasmijao u lice Lukakuu - Scena iz nadoknade meča djeluje komično
Romelu Lukaku i Edin Džeko su konkurenti za vrh napada Intera. Trenutno je u prednosti reprezentativac Bosne i Hercegovine (Foto: Screenshot)

Lukaku se obrukao, a Džeko smijao

Mnogi kažu da se Edin Džeko nasmijao u lice Lukakuu - Scena iz nadoknade meča djeluje komično

M. Šljivak

Inter je u 17. kolu italijanske Serie A u posljednjim sekundama meča ostao bez pobjede u Monzi i susret je na kraju okončan rezultatom 2:2. Pažnju u finišu ovog meča privukla je scena iz nadoknade u kojoj su glavnu ulogu imali Edin Džeko i Romelu Lukaku.

Inter je ispustio važna dva boda u sudijskoj nadoknadi meča protiv Monze. Bilo je 2:2 i Nerazzurri bi mogli žaliti za ispuštenim bodovima.

Bh. napadač Edin Džeko je igrao 55 minuta u ovoj utakmici. Umjesto njega ušao je Romelu Lukaku, no ni Belgijanac nije previše pokazao za minutažu koju je dobio.

Lukaku je, po mišljenju mnogih, u finišu meča uspio poprilično nasmijati Džeku. Učinio je to očajnim primanjem lopte u ključnom trenutku i bh. dijamant kao da nije mogao vjerovati šta vidi.

Bilo je to zaista katastrofalno primanje lopte. Ona se doslovno odbila od njega u aut, a zatim je u nastavku akcije u 93. minuti Monza uspjela postići izjednačujući pogodak.

Oglasi

Džekin osmijeh na klupi izazvao je veliku pažnju. Mnogi su uvjereni da se smijao očajnom potezu Lukakua koji je laganu loptu uspio izgubiti i pružio je priliku domaćem timu da izjednači.

Na kraju se to i desilo. Monza je ubrzo nakon duge akcije uspjela pogoditi za 2:2 i uzela je veliki bod u ovom meču.

Romelu Lukaku je veći dio ove sezone propustio zbog povrede. Odigrao je sedam utakmica i postigao je dva gola i jednu asistenciju.

Ipak, jasno je da se nalazi u očajnoj formi. Nije to ni sjena igrača koji je prije dvije godine dominirao u dresu Intera kojeg je odveo do titule prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ni navijači tima iz Milana nisu previše zadovoljni Belgijancem i vidjet ćemo hoće li rukovodstvo kluba na kraju sezone otkupiti njegov ugovor od Chelseaja.

S druge strane Edin Džeko je nastupio u 23 utakmice. Bh. dijamant ima učinak od 10 pogodaka i četiri asistencije u svim takmičenja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1639705257
Eh sad Edin ispade kao pakostan i da se " sladi muci " Lukaku-a a nigdje veze sa vezom. Šala i sa Džekine strane jer ipak su haveri iz svlačionice gdje svaki dan provode više vremena nego svojoj kući. Nije Džekson takav... Nema šanse jer ZNAM GA a vi pišite do besvjesti jer morate nešto da napišete . Lp
3 2
Ecosport
Lukaku drven ko Pinokio
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi