Lukaku i Barella se svađali na terenu, Italijan došao u svlačionicu i šokirao se reakcijom saigrača

Takvu reakciju saigrača nije očekivao

Lukaku i Barella se svađali na terenu, Italijan došao u svlačionicu i šokirao se reakcijom saigrača

Endin Čaušević

Inter je sinoć na gostovanju kod slabašne Sampdorije osvojio samo bod odigravši 0:0, a u centru pažnje našao se verbalni sukob koji su imali Romelu Lukaku i Nicolo Barella u toku utakmice. Belgijanac je bio bijesan na Italijana, a sve je posebno iznenadila reakcija ostatka svlačionice kluba s Meazze.

Inter je kao veliki favorit ušao u meč protiv Sampdorije koja ove sezone igra očajno i već je jasno svima da će se grčevito boriti za opstanak. Bez pobjede su još od početka januara, ali su sinoć uspjeli da zaustave Inter.

Ekipa Simonea Inzaghija bila je favorit u ovom okršaju i mnogi su očekivali da će Inter bez problema doći do nova tri boda i učvrstiti se na drugoj poziciji Serije A, ali se to na kraju nije desilo.

Od prve minute konačno je zaigrao Lukaku koji ove sezone muku muči s povredama i Inzaghi mu je dao šansu ispred Džeke, ali Belgijanac nije uspio da to iskoristi i propustio je nekoliko dobrih prilika sinoć.

Međutim, ono o čemu bruji cijela Italija jeste verbalni sukob koji je Lukaku imao sa saigračem Barellom koji ga je iznervirao jer je nekoliko puta negodovao što Belgijanac nije odigrao onako kako je on to očekivao.

Lukaku više nije htio da sluša stalne kritike od Barelle i to mu je jasno dao do znanja, te mu je poručio pred svima da mora da se smiri i prestane da ga kritikuje za svaki potez koji napravi.

Oglasi

"Nemoj to više da radiš s rukama i stalno mi mašeš i prigovaraš. Dosta je, prekini. Odmah prekini", govorio je Lukaku svom saigraču, ali mu on nije ostao dužan i poručio je: "Je*i se".

[twitter]https://twitter.com/zielulife2/status/1625231648588439553[/twitter]

Inzaghi je nakon utakmice izjavio da mu je žao što se to javno desilo i da je bilo bolje da su to riješili iza kamera. Međutim, potvrdio je da su Lukaku i Barella riješili nesuglasice na poluvremenu iako je Italijan bio šokiran reakcijom ostatka ekipe.

Barella je na ulasku u svlačionicu poručio Belgijancu da se takve stvari ne rade tako javno i da je trebao čekati kraj prvog poluvremena da mu to kaže. Italijan je očekivao da će i ostatak ekipe stati na njegovu stranu, ali se to nije desilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Većina ekipe je podržala Lukakua i poručili su Barelli da on zaista pretjeruje i da svaku utakmicu za svaku grešku kritikuje saigrače umjesto da ih bodri i pruži im vjetar u leđa kada naprave neku pogrešku.

Barella se iznenadio takvim stavom ekipe jer nije očekivao da svima smeta što on tako reaguje na terenu i često im prigovara. Sada su mu svi dali do znanja koliko je to iritantno i bit će zanimljivo vidjeti da li će Barella to promijeniti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi