Nije lako biti Lukaku ovih dana, ali sam je zaradio sve što mu se dešava

Odbijena ponuda za njega

Nije lako biti Lukaku ovih dana, ali sam je zaradio sve što mu se dešava

Eldar Ganibegović

Romelu Lukaku razočarao je sve u Interu izrazivši želju da ode u Juventus, a sada je udario glavom u zid. Juve je poslao ponudu na adresu Chelseaja, ali je dobio odbijenicu i Belgijanac bi mogao ostati u klubu u kojem ne želi da ostane.

Romelu Lukaku minulu sezonu proveo je na posudbi u Interu. Manje-više je bio povrijeđen, a kada je zamijenio Džeku u finalu Lige prvaka bio je tragičar Intera.

Navijači su mu to i zaboravili, ali ono posljednje što je uradio neće nikada - pokazao je želju da ode u Juventus, ljutog Interovog rivala.

Stara dama je poslala ponudu na adresu Chelseaja, ali je stigao hladan tuš. Plavci iz Londona odbili su ponudu za belgijskog napadača koji želi napustiti klub.

Kako prenosi Tuttosport, Chelsea je odbio ponudu Juventusa za jednogodišnju posudbu Romelua Lukakua. Italijani pišu da Englezi žele samo da prodaju belgijskog napadača, pa ni pod kojim okolnostima neće prihvatiti njegov privremeni prelazak u drugi tim.

Prošle sezone je u Interu nastupio na 37 utakmica. U dresu Nerazura, napadač je postigao 14 golova i upisao sedam asistencija.

Oglasi

Lautaro Martinez otkrio je prije nekoliko dana kako su ga on i saigrači zvali, ali da se nikom nije javljao na telefon.

Argentinac nije krio koliko ga je Lukaku razočarao i otkrio je da je na sve načine pokušao da kontaktira Belgijanca, ali on nije odgovarao na njegove pozive.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Lukaku? Istina je da sam baš razočaran. Pokušavao sam ga kontaktirati u tim haotičnim danima, ali nikad mi nije odgovorio. Isto su pokušali i ostali saigrači, ali ni njima nije odgovorio. Baš me razočarao. No, to je njegova odluka i želim mu sve najbolje", rekao je Lautaro, te se dotakao i Marcusa Thurama koji je nedavno stigao u klub:

"On je veoma inteligentan, zna da se dobro postavlja u igri i dosta je sličan Edinu Džeki. Brzo će se prilagoditi, nema sumnje da će biti veliko pojačanje".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lakaka9
Lakaka brat igra mentalne igre.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi