Romelu Lukaku ponižen je do srži! "Veliki Rom? Ne! Veliko go*no!"
Foto: Screenshot

Poruka ispred Meazze

Romelu Lukaku ponižen je do srži! "Veliki Rom? Ne! Veliko go*no!"

Eldar Ganibegović

Romelu Lukaku proveo je neke od najboljih dana u Interu, ali je našao način da povrijedi navijače ovog kluba. Danas je došao red na njih i ponizili su ga do srži i to ispred Giuseppe Meazza stadiona.

Danas se od 18 sati u Milanu sastaju Inter i Roma. Radi se o utakmici desetog kola italijanske Serije A.

Gotovo pa sigurno je da će se u početnoj postavi gostiju iz prijestolnice naći i belgijski napadač Romelu Lukaku. Ponovo će tako zaigrati na stadionu na kojem je u dva navrata nosio dres domaće ekipe - Intera.

Najbolji strijelac Belgije za Inter je igrao u onoj sezoni kada je tim osvojio Scudetto i bio jedan od najzaslužnijih za to, a potom onda otišao u redove Chelseaja, što je teško palo navijačima slavnog italijanskog kluba.

Sezonu nakon toga Lukaku se vratio u Inter na posudbu gdje je napravio više štete nego koristi, naročito u finalu Lige prvaka gdje je promašivao nemoguće i koštao Inter i titule prvaka Evrope. 

Na ljeto je skoro pa bio završen posao da Lukaku pređe u AC Milan što se na kraju nije dogodilo. Bez obzira na to što nije, navijači Intera to nisu još "sažvakali".

Oglasi

Otišao je na kraju u redove Rome da pokuša vratiti karijeru na pravi kolosijek, no u Interu ga nikako ne vole. Danas su mu pred utakmicu pripremili veliko poniženje.

Na vanjskim zidovima Giuseppe Meazza stadiona osvanuo je veliki transparent. "Veliki Rom? Ne! Veliko go*vno", piše na njemu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Biti će tek zanimljivo vidjeti kako će desetine hiljada navijača Intera dočekati Lukakua na današnjoj utakmici. Sigurno je da će se pomno pratiti svaki njegov korak, a zvižduci su stvar formalnosti. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti