Beckhamov sin postigao spektakularan gol iz slobodnog udarca za Inter Miami

Kakav otac takav sin

Beckhamov sin postigao spektakularan gol iz slobodnog udarca za Inter Miami

Endin Čaušević

David Beckham svojevremeno bio je jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca na svijetu, a očito taj talent naslijedio je i njegov sin Romeo.

Beckham ima trojicu sinova, ali je Romeo jedini koji je još uvijek u svijetu fudbala. Ovaj 19-godišnjak igra za rezervnu ekipu Inter Miamija, a ovih dana nalazi se u centru pažnje.

Naime, Romeo je nastupio na meču protiv rezervnog tima Orlando Cityja i zabio je fantastičan pogodak za ovoj utakmici.

Beckhamov sin je pokazao da je i on majstor za slobodnjaka jer je sa skoro 25 metara udaljenosti postigao sjajan gol o kojem ovih dana bruji fudbalska javnost.

Na Instagramu je ovaj pogodak objavio i David Beckham, te je poručio da je itekako ponosan na svog sina koji je postigao svoj debitantski pogodak za Inter, a to je uradio zaista na poseban način.

Image Credit: Instagram/@davidbeckham

Pored jednog gola u dresu Intera ovaj 19-godišnjak je u dosadašnjem dijelu sezone uspio da ubilježi još sedam asistencija.

Top Komentari

E.Car
Meni je u sjećanju asistencija Bekama protiv Arsenala (6:1), dijagonala preko citavog terena za Cola (ili Yorka nisam siguran)!!!! E to je bilo filigranski precizno i prava majstorija.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi