Navijači Barcelone se hvataju za glavu: Koeman bi mogao ostati još nekoliko godina u klubu
Foto - EPA

Agent Rob Jansen tvrdi

Navijači Barcelone se hvataju za glavu: Koeman bi mogao ostati još nekoliko godina u klubu

Midhat Šljivak

Ronald Koeman obavio je jučer razgovor sa predsjednikom Barcelone Joanom Laportom.

Tema je naravno bila nastavak saradnje između nizozemskog stručnjaka i katalonskog velikana, a sudeći prema Koemanovom agentu Robu Jansenu, sastanak je prošao veoma dobro.

On je za nizozemske medije otkrio kako je sastanak bio veoma pozitivan i sa puno poštovanja, te je otkrio nešto zbog čega se brojni navijači Barcelone hvataju za glavu.

Jansen tvrdi da bi Koeman na klupi Barcelone mogao ostati još nekoliko godina, a ne samo za narednu sezonu.

"Pozitivna atmosfera vladala je tokom sastanka i ja sam prezadovoljan. Ogromno poštovanje vlada između kluba i Koemana", počeo je Jansen priču za Telegraaf i nastavio je:

Oglasi

"Osjećaj je tako dobar da bi se lako moglo desiti da Ronald ostane u Barceloni i duže od ugovora kojeg ima (2022.) Nismo došli tako daleko u pregovorima i zakazan je novi sastanak", saopštio je agent trenera Barcelone.

Mnogi navijači katalonskog kluba rado bi vidjeli leđa Koemanu već nakon ove sezone i smatraju da on nije pravi čovjek koji će voditi klub.

Međutim, odšteta od osam miliona eura, koliko bi mu morali isplatiti u slučaju raskida saradnje i nedostatak kvalitetnih rješenja za mjesto trenera na kraju bi mogli Koemana ostaviti na klupi katalonskog velikana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nizozemac je sa Barcelonom osvojio Kup Španije ove sezone. Ipak, većinu sezone klub je igrao prosječno i navijači nisu zadovoljni njegovim radom.

Koeman je Barcu vodio u 54 utakmice, dobio ih je 34, devet puta je njegov tim igrao neriješeno i doživio je 11 poraza.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ako on ostane, Messi vjerovatno onda ide.
1 0
*p!p!t@*
Joj jes ova nova cupra moćna grrrrrr
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti