"Ronaldo bi pogledao u naše tanjire i govorio nam da ta hrana nije za nas"

Arthur Melo igrao s najboljima

"Ronaldo bi pogledao u naše tanjire i govorio nam da ta hrana nije za nas"

Edmir Škorić

Brazilski reprezentativac Arthur Melo imao je priliku da u karijeri igra uz najveće zvijezde kao što su Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Neymar.

U Barceloni je igrao uz Messija, u Juventusu s Ronaldom, a u reprezentaciji Brazila s Neymarom. Govoreći za TJNT Sport podijelio je svoja iskustva sa spomenutom trojkom.

O Ronaldu je kazao sljedeće:

"Puno puta smo sjedili zajedno sa stolom i ponekad bi nam Ronaldo pogledao u tanjire rekao nam: 'Ovo nije hrana koja je dobra za vas'", prisjetio se Arthur, hvaleći Portugalca kako je 100 odsto predan onome što radi.

Potom se dotakao Messija, kojeg je posebno hvalio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ponekad imam osjećaj da je Bog upro prstom u Messija i rekao mu: ‘Ti si moj odabranik’", rekao je Brazilac.

Na kraju je za Neymara rekao da je "genij koji zna podnijeti pritisak na način na koji samo rijetki mogu", te da je njegov sunarodnjak "nevjerovatan talent i stvarno je napravio veliki napredak u Evropi kao nogometaš".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti