47

Komentari (47)

Nije.bitno
Pob čemu nsjlaksi?
Klicko
Kazu Ronaldo htio da puca penal za West Ham
Klicko
Pa vecinom su mu ovakvi golovi ili sa penala,nezz sta je ovdje novo
King_Kenny
...nije ni cudo da gube od slabasnog Young Boysa,navikli na Atkinsona,Taylora,Mossa i kompaniju da im budu najbolji igraci na svakoj utakmici,a u LP ih nema...svake utakmice skandalozno sudjenje,ni ne cudi da Englezi nisu imali ni jednog sudiju na proslom SP.
Viper20
Kaze Loseerpoolovac koga su Var gurali do titule Var-What ever Liverpool Need
Eno30
Ovaj sto kritikuje Ronalda ocigledno je malo zesce poremećen lik. Bravo za Manchester tesko gostovanje vazna pobjeda Westham je jako solidna ekipa i mnoge ce ekipe sa njima imat problema. Bravo za De Gea za odbranu penala zasluzeno jer zaista je trebo biti penal i za Manchester barem zadnji start cist penal je bio kao suza.
Viper20
Evo i normalnog komentara a ne onih sto su 2019 poceli za Liv navijat
nameno000
Haj smiri dozivljaj.Sacekaj utakmice protiv Chelsea,Liverpoola,Citya..Onda cemo pricat o Ronaldu.
LiliKes
BaboBih
Pravda je bila da De Gea odbrani, 1-2 penala nisu svirana za United. Ovaj zadnji ko kuca
user1607499935
Babobih, nije ni to penal jer je ronaldo poceo padati i prije kontakta . To se nikad nikome ne bi sviralo kao penal (osim realu)
BaboBih
Ma kako nije penal, zakasnio Zouma i direkt ide na igraca koji je odigrao loptu. Sad ti gledaj te gluposti kako se Ronaldo nageo ili je poceo padati i slicno.
King_Kenny
@user1607499935 ...odnosno,to znaci da je simulirao i po pravilu je morao dobiti zuti karton...i tako 4 puta,a ni jedan zuti karton...j*bo pravila,to ne vazi kada igraju miljenici FA.
Viper20
@King_Kenny ahahha Var Liv dogurao do Titule a ti pricas ko je FA miljenik??
BaboBih
@King_Kenny ti jarane ne kontas fudbal ako je tebi ono zuti za Ronalda
King_Kenny
@BaboBih ...pravilo kaze da se za simuliranje penala dobija zuti karton...on je 4 puta padao i trazio penal...ili je morao dobiti 4 zuta kartona ili 4 penala,nema trece opcije.
BaboBih
@King_Kenny sa tim komentarom si sve reko, milion puta igrac padne jer izgubi balans ili slicno i nije ni penal a ni simuliranje. Ja ne bendam Man U i sudije im cesto sviraju jeftine penale, ali ovo su cisti penali OBA na Ronaldu
user1607499935
BaboBih , to nisu nikakve gluposti. Ako igrac pocne padati prije kontakta penal ili faul se nikada ne sude. Pravila su pravila. Ocito je da volis ronalda pa ga branis za njegova padanja.
King_Kenny
@BaboBih ...kada se to desi igrac ustane i nastavi sa igrom,a ne mlatara rukama prema sudiji i ne trazi penal praveci grimase.
BaboBih
@King_Kenny nemoj mi vise bolje je, da mu je nogu otkinuo ti bi nasao razlog zasto nije penal.. cuj mlatara rukama poslije pa zato nece dobiti penal
MUFCDOGROBA
Pobijeda na pojedinacni kvalitet Manchesterovih igraca. #OleOut
King_Kenny
@MUFCDOGROBA ...Atkinskon iz Manchester Uniteda igrac utakmice...u 70. minuti kod rezultata 1:1 na cist penal Bissake se pravi lud.
IvanKing
Idiotu glupavi zar tebi pojam zaleđa ne znači ništa,zbilja si jedan napaćeni jadnik, ili si lud ili pak ne vidiš nešto od toga mora biti.
King_Kenny
...u 70. minuti cist penal Bissake se ni ne gleda na VAR,a ovaj u 92. koji je bio vidljiv iz aviona jos ide da provjerava i teskom mukom ga svira...s druge strane padavicar 4 puta simulira penal i ne dobiva ni jedan zuti karton.
Plavivozdobarskroz
Pada i ne simulira, dva penala cista kao suza usta te je bem ta nerealna
MUFCDOGROBA
Jel ti krivo kakav penal kretenu soucek dolazi iz ofsajda nauci pravila pa se javi
Viper20
evo ga hahahaha idi kmeci curice a penal nad Ronaldom ha,daj navijac Loserpoola koji se jedva provukao protiv Milana i koji se izmučio protiv Leedsa,prati vise United nego Liverpool hahaha
King_Kenny
@Plavivozdobarskroz ...pa kad bi se za ono svirali penali na svakoj utakmici bi bilo svirano po 15 penala...ali dobro,vi navijaci Manchester Penalteda ste navikli iz njegovog prvog mandata kada nije bilo VAR-a da se onakve stvari redovno sviraju.
LiliKes
BaboBih
@Viper20 ja neznam kakvu si ti utakmicu gledao? Sanjao?? Ili sta vec, ako je tebi Liverpool jedva pobijedio Milan??
Malmi_Suomi
@King_Kenny jarane jesi dosadan čovječe ..
Idi navijaj za Liverpool okani se drugog kluba šta ti je.
Čini mi se da si fulio objavu.
BaboBih
@King_Kenny uopste nisam navijac Uniteda, ali cist jedan penal ko suza.. drugi isto zaustavlja ga koljenom.. sad jel Ronaldo tu trazio kontakt? Ima diskusije ali ovaj zadnji je penal 100%
King_Kenny
@MUFCDOGROBA ...faul nije ni bio na Souceku,ne pravi se budala.
user1607499935
Babobih, nije ni to penal jer je ronaldo poceo padati i prije kontakta
NKZ1922
@King_Kenny Ti si rijetko glup frajer. Ne znam kako ti nije sebe zao, pa se toliko prosipas pred svima
Siporex
Liku jesi li ti ok sa glavom?? Citam cesto komentare i kada god je tema M.U. i Ronaldo,ti zabalis nesto... Koji ti je q vise covjece? Pa nisi zanimljiv,ok su pohvale i kritike ali ti moronu nisi ok sa mozgom definitivno! Molim te,popusti nas vise...
Robijasi_It
Kme kme kme kme kme konju slonu ovco bisaka je bio ispred igraca slonu majmune a bas ti gledas kad igra Manchester kad igra liverpool ja idem na vc solju i zamisljam da su oni ispod hahhahah
IvanKing
Idiotu jedan Liverpoolski pogledaj treći start nad Ronaldom opet Zouma ga po nogama ni kumio loptu nije, a da si malo gledao bolje vidio bi da je onaj duel Bissake i igrača West Hama svejedno irelevantan jer je igrač West Hama u očiglednom zaleđu bio, prva dva starta nad Ronaldom možda i nisu penal ali je onaj treći u 91 minuti ne 100% nego 100 000 %.
King_Kenny
@Siporex ...to se zove trolanje...prodrmam malo kavez vama majmunima koji navijate za Manchester i vi se odmah skupite kao muhe na g*vno.
King_Kenny
@IvanKing ...ne znam koji mu je bio treci pad u kaznenom prostoru jer je pola utakmice proveo padajuci hahahahahah...uglavnom ni jedan nije bio penal...trebao bi padavicar malo kod doktora poslije utakmice mozda ima epilepsiju hehehheh...
Ade1
@King_Kenny stvarno si dosadan pa svaki članak ti komentarišeš a pogotovo ako se radi o Unitedu i još da ti kažem UNITE JE DANAS POBIJEDIO ZASLUŽENO
Siporex
@King_Kenny Preglup si da bi znao razlikovati trolanje i glupiranje,to sto ti radis je cisto glupiranje,djecije ponasanje,kao da imas 13g pa ti sve zanimljivo.
Ja imam sina od 4 g. ali ima bolje razmisljanje od tb!
Ne navijam za M.U., samo hocu da ti kazem da si previse kompleksiran sa M.U. i Ronaldom,naporan si...daj pisi neke normalne komentare kao ostali insani...
Icardi072
Robijasi_It
Nek nam pyse svi sto su se radovali kad je sudija svirao penal nabijem vas hhahahahahahaha GGMU
Viper20
Sad su na aparatima al ne brini naći ce oni rješenje za hejt polako haha
Viper20
Kad ces bit ****n,gaće same spadaju
Viper20
Ma klasa hahhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.