Trenutak koji su svi čekali - Cristiano Ronaldo poslao poruku Mbappeu nakon potpisa za Real Madrid
FOTO: guliverimages.com

I to se sada dogodilo

Trenutak koji su svi čekali - Cristiano Ronaldo poslao poruku Mbappeu nakon potpisa za Real Madrid

Esmer Oštraković

Kylian Mbappe nikada nije krio da je njegov veliki idol kroz cijelo djetinjstvo bio Cristiano Ronaldo koji sada igra u dresu Al Nassra iz Saudijske Arabije.

On je, naravno dok je bio dječak, imao postere Cristiana Ronalda na zidovima svoj sobe, a sada je napravio korak u karijeri kojim slijedi njegove stope.

Odrastao je u Parizu i kroz svoje djetinjstvo bio je opsjednut idejom da uradi sve stvari koje je uradio njegov uzor, a to je naravno bio sjajni Cristiano Ronaldo.

Kako je jednom Mbappeov otac rekao on je provodio sate i sate gledajući snimke Cristiana Ronalda na internetu.

Deset godina kasnije Mbappe je je jasno rekao koliko je Cristiano Ronaldo imao uticaja na njegovu karijeru. Sve je rekao za špansku Marcu.

Oglasi

"On je heroj mog djetinjstva i bilo je nevjerovatno sresti ga uživo", rekao je Mbappe.

Sada, sve te godine gledanja Cristiana Ronalda u dresu Real Madrida dolaze na svoje jer je i Mbappe krenuo istim koracima i potpisao je upravo za klub iz Španije.

"San mi se ispunio", rekao je Mbappe nakon što je potpisao ugovor sa Real Madridom i nakon što je i zvanično predstavljen kao igrač ovog kluba.

"Tako sam ponosan što sam se pridružio klubu mojih snova, a to je naravno Real Madrid. Niko ne može shvatiti koliko sam sada uzbuđen", rekao je Mbappe.

Mbappe je tako postavio nekoliko fotografija uz navedeni tekst, a na jednoj fotografiji su upravo on i Cristiano Ronaldo.

Oglasi

Nije dugo trebalo Cristianu Ronaldu da se javi i da pošalje odgovor Mbappeu.

"Moj red da gledam. Uzbuđen sam što ću te vidjeti kako praviš ludnicu na Bernabeuu", mnapisao je Ronaldo u komentaru u objavi Mbappea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bivši saigrač Mbappea Abdou Diallo je možda i najbolje objasnio koliko Portugalac znači Francuzu.

"Cristiano Ronaldo je bukvalno sve Kylianu Mbappeu. Ako kažete da je Messi bolji od Ronalda onda će Mbappe da se raspravlja satima sa vama kako bi vas ubijedio u suprotno", rekao je Diallo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi