Ronaldo na Marrasiju dobija supermoći: Zimus skočio 2.56 metara, a sinoć ispalio raketu od 105 km/h

Portugalac je fenomen

Ronaldo na Marrasiju dobija supermoći: Zimus skočio 2.56 metara, a sinoć ispalio raketu od 105 km/h

Admin Čaušević

Kada se god nađe na udaru kritika Cristiano Ronaldo odgovori na terenu. Uradio je to i sinoć kada je zabio fenomenalan gol protiv Genoe. 

Ronaldo je poznat kao klasični atleta, osoba koja posvećuje izuzetnu pažnju fizičkoj spremi, snazi i mišićnoj masi. To je ono što ga i čini vrhunskim igračem već 15-ak godina. 

Sjajni Portugalac je protiv Genoe postigao svoj najljepši u gol u 2020. godini. Sredinom drugog dijela nakon pasa Miralema Pjanića sjajno je povukao loptu i zaresao mrežu Mattije Perina. 

Precizni Italijani su nakon utakmice izračunali kako je lopta prilikom putanje ka golu išla brzinom od čak 105 km/h. Zato i ne treba da čudi zašto je Perinu samo preostalo da paradom uljepšša ovaj gol. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se da Ronaldu poprilično odgovara igranje na Marassiju jer je zimus na ovom stadionu postigao još jedan fenomenalan gol. Tada je protiv Sampdorije skočio nevjerovatnih 2.56 metara i zabio gol glavom.

Podsjećanja radi, najpopularniji fudbaler današnjice ima 35 godina. Ko bi rekao...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LevoKrilo
Ronaldo je jedinstven kada je u pitanju ova igra. Najkompletniji igrać što se ikada pojavio...Posebno ga poštujem što mnogo nekomplikuje, šuta odmah bez čekanja i mrcvarenja lopte...Sasvim je svejedno da li je lijeva ili desna noga, a o igri glavom da ne govorim...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi